... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

nestresuj
Autor témy
Auto: e60 530d
Kraj: Bratislavský

E39 528i neštartuje

Piatok, 4. Apríla 2014, 17:58

Zdravím mám problém na e39 528i keď sa zohreje tak neštartuje len točí a nič a keď na niekoľkokrát chytí tak strašne trasie Autom ako keby nešla na všetky valce a aj tak hádže a potom po niekoľkých pokusoch naštartuje normálne a za studeného motora ide normálne čím to môže byt?

MaTuloo
Kraj: Prešovský

Re: E39 528i neštartuje

Piatok, 4. Apríla 2014, 18:21

Mne toto robilo keď som dal prečistiť vstreky do ultrazvuku (bohužiaľ už boli načaté tak ultrazvuk ich dorazil). V aute mám šporák a na plyne mi to netriaslo takže som hneď vedel že vstreky sú KO. Dával som to čistiť v dôsledku dlhších štartov, mne však auto štartovalo ale za tepla to štartovalo dlho. Vstreky som vymenil za druhé a potom trasenie prestalo, ale štarty boli stále dlhé, a včera som problém vyriešil a auto štartuje tak ako má 8)

nestresuj napísal:
Zdravím mám problém na e39 528i keď sa zohreje tak neštartuje len točí a nič a keď na niekoľkokrát chytí tak strašne trasie Autom ako keby nešla na všetky valce a aj tak hádže a potom po niekoľkých pokusoch naštartuje normálne a za studeného motora ide normálne čím to môže byt?

Užívateľov profilový obrázok
Rottwa
Kraj: Zahraničie

Piatok, 4. Apríla 2014, 18:22

Nekonecne vela krat opakovana veta: Co hovori diagnostika ?

Tipujem snimac otacok kluky/vacky.

MaTuloo
Kraj: Prešovský

Piatok, 4. Apríla 2014, 18:32

Mne napriklad ukazala diagnostika taky velky mastny pišak :D Ale každopadne maš pravdu treba to skusiť pichnuť na diagnostiku čo ukaže.
Príčin môže byť veľa
Snimač kľuky, snimač vačky, snimač teploty chladiacej kvapaliny, baterka, palivovy filter, regulačny ventil paliva na rampe, vstreky, cievky, sviečky, ukostrenie cievok, može byť niekde zaoxidovaný kábel napr. na snímači vačky, a pod. bohata zmes, chudobná zmes....skrátka možností je veľa :thumbup:

nestresuj
Autor témy
Auto: e60 530d
Kraj: Bratislavský

Sobota, 5. Apríla 2014, 13:50

chalani viete mi niekto v BA spravit diagnostiku? popripade niekoho odporucit?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných