... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Vladoo12
Autor témy
Auto: BMW 525D e60
Kraj: Nitriansky

Vyhrievacia dečka BMW HELP :(

Streda, 2. Apríla 2014, 13:42

Čaute chalani , kúpil som sedačky do mojej e60 , chcel som vymeniť za športové , po zapojení a nahodení som zistil , že nie sú vyhrievané . Predchádzajúce sedačky vyhrievané boli , takže v aute je celá príprava na vyhrievanie + zo starých som si zobral modul vyhrievania , jediné čo mi chýba je tá vyhrievacia dečka čo je v sedačke . Stará sa vybrať nedá ,lebo je zašitá v poťahu . POtrebujem len tú dečku , ktorú zapojím do modulu a fungujem . Je možné zohnať len ju ? Respektíve existuje nejaká náhrada ktorá by fungovala ? Ďakujem !
BMW 525d F10 4/2011 Black
BMW 525d e60 Lci 11/2007 black
BMW 525D e60 Black limousine - 11/2006

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Vyhrievacia dečka BMW HELP :(

Streda, 2. Apríla 2014, 14:33

Vladoo12 napísal:
Čaute chalani , kúpil som sedačky do mojej e60 , chcel som vymeniť za športové , po zapojení a nahodení som zistil , že nie sú vyhrievané . Predchádzajúce sedačky vyhrievané boli , takže v aute je celá príprava na vyhrievanie + zo starých som si zobral modul vyhrievania , jediné čo mi chýba je tá vyhrievacia dečka čo je v sedačke . Stará sa vybrať nedá ,lebo je zašitá v poťahu . POtrebujem len tú dečku , ktorú zapojím do modulu a fungujem . Je možné zohnať len ju ? Respektíve existuje nejaká náhrada ktorá by fungovala ? Ďakujem !

povedal by som, ze bude jednoduchsie zohnat druhe sedacky ako riesit calunenie sedaciek a pchat tam vyhrev

TomiT
Auto: Bmw 530d E60
Kraj: Nitriansky

Streda, 2. Apríla 2014, 17:32

ak chces silou mocou tieto sedacky riesit,zostava ti moznost kupit vyhrevnu sadu,z ktorej pouzijes decky na original kabelaz auta,bude to treba samozrejme fusovat,ale nic extra,len nato treba kus prekopat elektroistalaciu na napojenie tych deciek.
A kup uz rovno carbonové ja som v predchadzajucom aute takto riesil prepalenu decku a fungovalo na1,a dalsia vyhoda karbonovych je vo funkcnosti aj po preruseni vedenia v decke na nejakom kritickom mieste,kym normalne ty prestane fungovat uplne,kedze je to napojene ako jeden celok do serie ten odporovy kabel.
Bmw 530D A/T E60 Orientalblau metalic M-Packet
Audi A3 8P 2.0TDI PD S-Line Lamborghini gelb
Seat Alhambra 1.9 TDI PD Tiptronic
Alfa Romeo 156 SW 2.4 m-jtd 210PS,470Nm-EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD-EX
Peugeot 206 Roland Garros-EX
Škoda Favorit Silver Line Ex

m4x
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Streda, 2. Apríla 2014, 19:01

TomiT napísal:
ak chces silou mocou tieto sedacky riesit,zostava ti moznost kupit vyhrevnu sadu,z ktorej pouzijes decky na original kabelaz auta,bude to treba samozrejme fusovat,ale nic extra,len nato treba kus prekopat elektroistalaciu na napojenie tych deciek.
A kup uz rovno carbonové ja som v predchadzajucom aute takto riesil prepalenu decku a fungovalo na1,a dalsia vyhoda karbonovych je vo funkcnosti aj po preruseni vedenia v decke na nejakom kritickom mieste,kym normalne ty prestane fungovat uplne,kedze je to napojene ako jeden celok do serie ten odporovy kabel.

Aku aftermarket decku dopasujem na origo kabelaz? V pripade ze mi prdla decka na prdeli?
!!! Obrázok ???

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných