... všetko o BMW ...
Vladoo12 napísal:Čaute chalani , kúpil som sedačky do mojej e60 , chcel som vymeniť za športové , po zapojení a nahodení som zistil , že nie sú vyhrievané . Predchádzajúce sedačky vyhrievané boli , takže v aute je celá príprava na vyhrievanie + zo starých som si zobral modul vyhrievania , jediné čo mi chýba je tá vyhrievacia dečka čo je v sedačke . Stará sa vybrať nedá ,lebo je zašitá v poťahu . POtrebujem len tú dečku , ktorú zapojím do modulu a fungujem . Je možné zohnať len ju ? Respektíve existuje nejaká náhrada ktorá by fungovala ? Ďakujem !
TomiT napísal:ak chces silou mocou tieto sedacky riesit,zostava ti moznost kupit vyhrevnu sadu,z ktorej pouzijes decky na original kabelaz auta,bude to treba samozrejme fusovat,ale nic extra,len nato treba kus prekopat elektroistalaciu na napojenie tych deciek.
A kup uz rovno carbonové ja som v predchadzajucom aute takto riesil prepalenu decku a fungovalo na1,a dalsia vyhoda karbonovych je vo funkcnosti aj po preruseni vedenia v decke na nejakom kritickom mieste,kym normalne ty prestane fungovat uplne,kedze je to napojene ako jeden celok do serie ten odporovy kabel.