... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
petkonarcis napísal:no jedno maš z naloženým autom /teda plný kufor, alebo 2-3 osoby aj vzadu, a druhé máš len vodič a spolujazdec, ja mam coupe, a väčšinou jazdím sám takže mam 2,2 vpredu a 2,3 vzadu.
Creoon napísal:Disky som fal pred zimou vyrovnať a su vyvazene a vzadu mam 8.5 vpredu 8. Auto sa správa ako keby bolo vzadu na mydle nad 70kmh. Ked robím volantom zlava do prava auto je makke a pocit je taky ako keby sa vlnilo cele auto. Kupil som ns leto. Non rft nexen n8000 do zadu. A teda neviem ci toto moze spôsobovať guma. Skusal som kolesa nafukat na 3 obe a spravalo sa to este horsie. Geometria robena včera ziaden problem nebolv.. naj. Odchylka 0.14st. Ked ide v zákrute auto ma tendenciu ist do šmyku s zasahuje dtc. Neviem bez dtc som to radsej neskusal v premávke. Preto ci stabilizator alebo nieco ine nieje naprd.
Creoon napísal:Tak som sa nasral a ako jediny na Slovensku som vcera prezuval na zimne. A cuduj sa svete v zakrute mi ani raz nevyhodi. Dtc. Môžem v pohodne ist v zákrute 90. Bez nejakeho pocitu ze mi uteká zadok. Iked sa mi zda auto mäkšie to sposobuju zimne gumy. Teraz uz len zistiť ci to robí rozmer pneu alebo predné ci zadné gumy. Vpredu mam pirelli. Ktoré su take na dojazd. Dosť hucia a neviem ako mam do riti vyskúšať ine gumy. Kedze mam xdrive a musim tam dať rozmer rovnaký ako je predpísaný. Ideálne keby mal niekto na pozicanie do predu pár elektrónov na skusku. Ci to plávanie sposobuje zjazdena predna guma alebo nová zadna.
Creoon napísal:Tak na skusku to risknem. Teda myslíš ze vpredu 205/55 16. A vzadu 255 35 18. Bude v poho.. ci to neposkodi xdrive. . Ale asi by nemalo.. Dobrý napad. Dnes to skúsim.