... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
josefpihrt napísal:Ahojte, co presne znamena polozka vybavy - S676A. Musim povedat, ze nemam z toho zvuku ziaden hifi pocit. Ma vyznam urobit upgrade na tu Alpine alebo Audio System sadu?
PetoK napísal:Vypocuj si obyc stereo soundsystem, a potom pochopis preco je ten tvoj HIFI...
PetoK napísal:No a nie je to pravda ?
josefpihrt napísal:Nepovazujem sa za audiofila. Pokial viem tak nizkofrekvencne (basove) reproduktory by mali byt pod sedadlami, ale basy v zvukovom prejave pocujem minimalne, praveze sa mi to zda byt cele strasne uvrestane. Porovnavam s audiom, ktore som mal v golfe a fakt sa mi zda, ze to hra horsie. (basy na EQ mam vytiahnute hore) Fakt nie je niekde chyba?
bendy252 napísal:ak si presadol z vw v ktorom zvykli byt blaupunkt repro tak ano rozdiel je viac ako markantny.tiez to pocitujem ze to hra uplne o nicom
PeqpeK napísal:na tvojom mieste skusim porovnat s inou e90, napr na e65 odchadzali koncaky a to auto bolo potom skoro uplne bez basu :)
Logic 7
Sonderausstattung: SA677
Aufpreis Sonderausstattung: ca. 1300€
MOST BUS
13 Lautsprecher
Lautsprecher: 2 Bässe, 7 Mitteltöner, 4 Hochtöner
420W externer Verstärker für alle Lautsprecher
Nur die Bässe sind aus Neodym Magneten
Erkennbar: Lautsprecherabdeckung in den hinteren Türen, EQ-Einstellung im NAVI mit L7 Symbol, großer Verstärker im Kofferraum hinten links hinter der Abdeckung.