... všetko o BMW ...
 . ..ale ako píše chalan o tých foliach a cúvaní v noci a hlavne niekde z parkoviska, kde sú za tebou auta a pod.
 . ..ale ako píše chalan o tých foliach a cúvaní v noci a hlavne niekde z parkoviska, kde sú za tebou auta a pod.   

ja zásadne cúvam ak parkujem, preto ako dôvod nalepenia fólií toto vylučujem. skôr len pre celkový vzhľad k tej svetlomodrej. no a poviete mi čo s tými runflatmi? práve tak som pochopila, že pre bmw sú typické. a rezervu nemám, a ani miesto pre ňu. kúpila som si spray a kompresor / pochybujem že to budem vedieť použiť
  ja zásadne cúvam ak parkujem, preto ako dôvod nalepenia fólií toto vylučujem. skôr len pre celkový vzhľad k tej svetlomodrej. no a poviete mi čo s tými runflatmi? práve tak som pochopila, že pre bmw sú typické. a rezervu nemám, a ani miesto pre ňu. kúpila som si spray a kompresor / pochybujem že to budem vedieť použiť   

/
 / ... ak nenosis rezervu ok pomozu ale nie je to nic take co by bolo nutne mat na bmw... ohladne folii... mam folie ale poviem ti ze ovela viac a lepsia je protislnecna roletka ktoru bmw davala ako retrofit resp. vo vyssej vybave... a ver tomu ze je to stylovejsie... hlavnou vyhodou bmw (okrem jazdnych vlastnosti a kopca dalsich) je to ze x veci co ti vo vybave chyba si mozes dat postupne dorobit cize si vies na aute zvysovat komfort... ohladne kolies ano skvelo by vyzerali 19 /18 ale na nase cesty sa priprav na dost citelnu stratu komfortu zdravy kompromis su 17tky ... 16tky uz nie pretoze to auto uz nema tak dobru stabilitu (rozumej sedi na ceste) ako pri vacsich diskoch (16tky si nechaj na zimu)...
 ... ak nenosis rezervu ok pomozu ale nie je to nic take co by bolo nutne mat na bmw... ohladne folii... mam folie ale poviem ti ze ovela viac a lepsia je protislnecna roletka ktoru bmw davala ako retrofit resp. vo vyssej vybave... a ver tomu ze je to stylovejsie... hlavnou vyhodou bmw (okrem jazdnych vlastnosti a kopca dalsich) je to ze x veci co ti vo vybave chyba si mozes dat postupne dorobit cize si vies na aute zvysovat komfort... ohladne kolies ano skvelo by vyzerali 19 /18 ale na nase cesty sa priprav na dost citelnu stratu komfortu zdravy kompromis su 17tky ... 16tky uz nie pretoze to auto uz nema tak dobru stabilitu (rozumej sedi na ceste) ako pri vacsich diskoch (16tky si nechaj na zimu)...  hlavne sa nedaj odradit a ver ze si to auto zamilujes a ani ti nenapadne vymenit ho za nejaku trapnu kiu alebo skodofku..
  hlavne sa nedaj odradit a ver ze si to auto zamilujes a ani ti nenapadne vymenit ho za nejaku trapnu kiu alebo skodofku.. 

getaway napísal:Cau. Pekna farba inak - mam rovnaku :) inak tiez dovoz myslim ze vacsina aut je v lepsom stave halvne v DE. Co sa tyka folii mam sice coupe ale to je prakticky jedno a idem teraz tiez davat dozadu folie no isto nie tie najtmavsie max taky stred presne ako tu niekto spominal vyzera to (hlavne zozadu) ked sa pozrem ako akvarko a to sa mi vobec nepaci. A moja rada na runflety sa vykasli kupil som to s nimi a uz sa neviem dockat kedy ich dam dole mam 18" a citim na ceste aj ten najmensi kamienok.

takze vitaj v klube petina
  takze vitaj v klube petina  
 Fredy, a to si prostredie okolo auta nevidel, že to je doma fotené?
  Fredy, a to si prostredie okolo auta nevidel, že to je doma fotené?   tak hádam v KE veľa svetlomodrých nie je
  tak hádam v KE veľa svetlomodrých nie je   a prečo ste všetci proti runflatom? o čo je to nevýhodnejšie ako obyčajné?
  a prečo ste všetci proti runflatom? o čo je to nevýhodnejšie ako obyčajné?