Cafte.V stvrtok som si konecne splnil sen a kupil som 320cd e46 coupe (2004) 6 rychlostny manual,krasne zachovale, interier na 95%, lak 90%, predchadzajuci majitel ho musel velmi hyckat , len 90 000km najazdene, je to ta faceliftovana co ma v zadnych svetlach len LED diody , eMkone kola, volant,podvozok atd..... Chcel som ozajstne eMko ale ziadne zachovale mi neprislo do cesty .Ale raz urcite bude!!!Teraz si jazdim za 7L ne 15L jak M a driftovat sa da aj na 320cd.Aspon ze mam Mpodvozok ktori je FANTASTICKY (neodporucam milovnikom komfortnej jazdy) a vlastne celkova ovladatelnost, odozva a presnost riadenia, radenia, presne viete co auto este zvladne, co nezvladne pomoze jemny zasah DSC , proste sportove naladenie auta ma uplne dostalo .Doteraz som jazdil na otcovej X5, tiez komplet Mpaket ale to sa neda porovnat.Na take nieco ma vysoko tazisko, preposilovane riadenie bez jasnej odozvy a ta hmotnost...Jediny problem mojho, vyska podvozku.Za 4 dni som asi 3x skrtol podvozok, mam problem aj k nam do dvora vojst (musim byt v aute sam).Inac si ho neviem vynachvalit a chystam aj nejaky decentny tuning.Mracitka, na kufor odtrhovu hranu ako ma eMko, na strechu "zralociu plutvu", folie, chiptuning, vyfuk, podlozky aby kolesa pekne licovali s karoseriov a ked sa bude dat tak samosvorny diferencial(pre lepsi drift a ovladatelnost).A v tomto potrebujem poradit.Ma niekto skusenosti s chipovanim tohto motora?Pocul som ze sa da dostat z neho 185hp a 400NM.Potom mi niekto vravel ze podlozky kazia geometriu naprav, podla mna je to blbost ale rada potesi.Aky dat tlmic vyfuku na diesel (ani pri plnom vykone nedymi),tvar koncovky ako maju seriove benziny od BMW- "OO".A na zaver samosvorny diferencial, da sa niekde kupit?Som rozmyslal ze urcite by pasoval z M3 len kde zohnat?
Diki za vsetky odpovede a vsetkym zo srdca zelam tu radost zo soferovania takeho auta....čuus