... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: e90 325i Jemne trhanie v nizkych otackach

Piatok, 28. Marca 2014, 13:57

OT: vidim, ze uz ani benziny nejsu take spolahlive a bezudrzbove ako byvali, ci uz clovek kupi rudolfa alebo benal je ciste len o preferencii

tom88
Autor témy
Auto: G20 320d xDrive
Kraj: Košický

Piatok, 28. Marca 2014, 14:22

Maykee, takze aj tebe takto kolisaju po starte a ustali sa ti to niekde nad 500ot? Auto ti na volnobehu jemne nevibruje? (volant, paka).

Ano stava sa mi to aj pri zohriatom motore pri nizkych otacka (1500-2000) ked idem ustalenou rychlostou s jemnou nohou na plyne.

Priklad: Idem 50-60km/h cez obec na 4-ke a otacky skacu rychlo hore dole a vtedy to aj jemne trha autom - akokeby som pridaval a uberal plyn velmi rychlo.....ale je to take kmitanie tych otacok, ze keby to netrhalo autom tak to ani nezbadam.

Doofy134
Auto: e61LCI 525xd
Kraj: Zahraničie

Sobota, 29. Marca 2014, 21:56

Mne to robi na 320i e92 N43b20 najcastejsie pri zaradenej dvojke v kopci alebo najnovsie uz aj v meste medzi 1500 -2000 otackami.pripisoval som to cievke alebo svieckam no ked som volal do bmw tak mi povedali ze cievky boli menene pred rokom .tiez netusim co to moze byt ale na volnobehu ani v minusovych teplotach nekolisu otacky,skor sa mi zda ze autom sem tam zatrasie akoby sem tam vynechal valec,celkovo je ten moj motor velmi hlucny,ma nekultivovany chod a cakal som od volby benzinu od bmw podstatne vyssiu kvalitu.
tom88 napísal:
Maykee, takze aj tebe takto kolisaju po starte a ustali sa ti to niekde nad 500ot? Auto ti na volnobehu jemne nevibruje? (volant, paka).

Ano stava sa mi to aj pri zohriatom motore pri nizkych otacka (1500-2000) ked idem ustalenou rychlostou s jemnou nohou na plyne.

Priklad: Idem 50-60km/h cez obec na 4-ke a otacky skacu rychlo hore dole a vtedy to aj jemne trha autom - akokeby som pridaval a uberal plyn velmi rychlo.....ale je to take kmitanie tych otacok, ze keby to netrhalo autom tak to ani nezbadam.

lucas22
Auto: e36
Kraj: Košický

Nedeľa, 30. Marca 2014, 10:14

Cau, mam 325i N52 automat.

Po starte mi to tiez chvilu kolise ako tebe. Je to dokonca horsie s 95-oktanovym benzinom. Myslim si, ze su to vstreky alebo odchadza jedna z cievok (mam uz jednu novu kupenu a budem ju skusat postupne menit po jednej). Aspon to som sa docital na americkych forach, takze precistit. Avsak ked sa to ustali na 600 ot/min, tak uz je to kludne. Volant ani auto nevibruje.

Nepozorujem ziadne kolisanie otacok za jazdy, v akomkolvek rezime. Takze si myslim, ze tie dve veci spolu nemusia suvisiet.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní