Super takže 5-6ks je už sľúbených. Taká piza alebo káva nie je zlá, ale keď tam bolo naposledy 17 áut a v každom prišli cca 2-3 osoby to je už trošku dosť ľudí. Navrhol by som podľa počtu ľudí sa uvidí, čo dáme ďalej.
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´
Ked nas bude vela a bude pekne pocasicko, tak kupim karton red bullu, pripadne nieco vymyslime pod zub a bude. Pripadne rad uvitam vasu predstavu a navrhy o malom zraze.
Inak mam navysse cd radio z e46 bussines takze kto ma este KAZETAK tak z radostou DARUJEM !!! Chalanovi na bielej e39 na zraze som slubil skla do zrkadiel tak prinesiem a este mozno ich bude viacej... Pripadne ak by niekto chcel tiez zadarmo zadne kotuce TRW z dostickami BREMBO vsetko v slusnom stave!
Tak mám sľúbeného ďalšieho účastníka. Buď príde na 120d v Mpakete alebo to bude X6ka. Potom jedna E36ka z okresu NZ. Takže dajte vedieť kde sa len dá a nech nás je zase požehnane. Kto môže nech príde. Ja volám ďalším....
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´
Zdravím páni, som z okolia ZM a ešte som na žiadnom zraze nebol, som v podstate nováčik. Maximálne som zaparkoval niekedy vedľa iného bavoráka na parkovisku. V nedeľu sa teda pridám aj ja k vám s 1-kou.
Ako tak pozeram, zas to bude pekny masaker, takze v nedelu predobedny trening, vylestit milacikov a ide sa .... a este nebol stanoveny cas klasika 15:00?