Ahojte

Tak na Slovensko pribudla ďalšia trojka. Prišla mi romanticky na Valentína z Holandska. Je to benzín, dvojliter, 2009, 105kw. Motor akurát pre mňa a aj s registračným poplatkom sa dalo. Nenormálne pálky sú za vyššie výkony

A na tie papierovačky chcem čo najskôr zabudnúť

. Ale autíčko je doma, robí radosť... Zamilovala som si hlavne pripojenie telefónu cez bluetooth – úžasný ten kto toto vymyslel!!! Motor aký som si vybrala bolo ťažké zohnať. Ani nie tak motor ako plus k tomu motoru všetko okolo. Teda sedan, farba exteriéru, interiéru, výbava a cena. Bude to znieť smiešne ale hľadala som od septembra 2013

Najskôr som bola proti dovozu, neskôr už len za. Mimochodom auto som mohla mať už dávnejšie, lenže pri mojom šťastí... Iba v piatich prípadoch mi ušlo spred nosa niečo vyhliadnuté. V poslednom prípade ale akože už vážne nasratá po 5 mesiacoch volám človeku, čo nosí autá zo zahraničia: okamžite! hneď! teraz! doniesť! tak našiel krásnu čiernu s béžovým interiérom, čo sa mi veľmi ale veľmi páči. Odišli do Holandska po ňu, volajú mi, auto v BMW servise, vypisuje tri závady... No vtedy osudovo natrafili na túto moju konečne šťastnú trojku, pre ktorú som sa rozhodla za tri minútky cez telefón bez toho aby som niečo z nej videla a neľutujem! Som maximálne spokojná!!! Takže počkať LEN pol roka sa oplatilo

auto ide krásne

pripájam zopár fotiek a pevne dúfam, že bmwklubáci oceníte a bude sa páčiť... Akurát som doleštila