... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

jarec5
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Trenčiansky

Ako namontovat neoriginalne 2din autoradio do BMW e90?

Štvrtok, 20. Marca 2014, 22:20

Vie mi niekto poradit, ako namontovat 2din autoradio, neoriginalne do bmw E90? som ho napojil, a aby mi išlo aj video tak som musel zapojit kabel na spiatočku, a teraz ked cuvam, tak mi nejdu cuvacie senzory, da sa to aj inak prepojit? dakujem za vaše rady

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Ako namontovat neoriginalne 2din autoradio do BMW e90?

Štvrtok, 20. Marca 2014, 23:28

jarec5 napísal:
Vie mi niekto poradit, ako namontovat 2din autoradio, neoriginalne do bmw E90? som ho napojil, a aby mi išlo aj video tak som musel zapojit kabel na spiatočku, a teraz ked cuvam, tak mi nejdu cuvacie senzory, da sa to aj inak prepojit? dakujem za vaše rady

je to dost hlupy napad tam davat neoriginalne radio. S cuvacimi senzormi, ako aj radou inych veci sa rozluc. Problem nastane aj ked s takym radiom dojdes k niekomu na diagnostiku aby sa nieco v aute nakodovalo/naprogramovalo, obzvlast priamo do bmw servisu. Ak v aute nebude povodne radio, resp. radio so spravnym VIN, system odmietne cokolvek programovat.

IGLA003
Auto: e90lci
Kraj: Bratislavský

Piatok, 21. Marca 2014, 00:50

je to dost hlupy napad tam davat neoriginalne radio. S cuvacimi senzormi, ako aj radou inych veci sa rozluc. Problem nastane aj ked s takym radiom dojdes k niekomu na diagnostiku aby sa nieco v aute nakodovalo/naprogramovalo, obzvlast priamo do bmw servisu. Ak v aute nebude povodne radio, resp. radio so spravnym VIN, system odmietne cokolvek programovat.[/quote]

:thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
stevo
Auto: F25,F30,E30
Kraj: Prešovský

Piatok, 21. Marca 2014, 06:59

trochu využijem tuto tému , v poslednom čase sa mi rapidne zhoršil signál príjmu , mimo mesta ledva nájde Devín a v meste je signál veľmi slabý , skôr ako to začnem rozoberať máte nejaké rady , tipy ? Kde to má anténu a ten anténny zosilovač? E91 r.v.2006. Vdaka

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných