... všetko o BMW ...

janob408 napísal:Zdravim chcem sa spitat neviem ci to tu uz je niekde alebo nie nenasiel som to ... tak poznate niekto toto ? http://auto.bazos.sk/inzerat/34190615/B ... -coupe.php

inak je moje...
 inak je moje... 
											k33p napísal:Ten má pol miliona určite ked má teraz štvrť na tachometrí a určite bolo burane zpredu aj zozadu ked má m3 nárazník a csl kuforinak je moje...
 ja sa o svojom aute bavím s normálnymi ľuďmi čo majú peniaze a majú chuť kupovať , a ty nemáš ani jedno a ak áno tak nemáš záujem kupovať iba speekuuloovaat a ten kto bude mať si auto pozrie osobne aj vín aj špz si preklepne cez trápnu seku a pre mňa za mňa aj u dopravnej polície či bolo auto registrované pri nejakej dopravnej nehode
 ja sa o svojom aute bavím s normálnymi ľuďmi čo majú peniaze a majú chuť kupovať , a ty nemáš ani jedno a ak áno tak nemáš záujem kupovať iba speekuuloovaat a ten kto bude mať si auto pozrie osobne aj vín aj špz si preklepne cez trápnu seku a pre mňa za mňa aj u dopravnej polície či bolo auto registrované pri nejakej dopravnej nehode