Takže priatelia, náš nový pneuservis v novom sídle (bývalý autobazár DAREX) je už v plnej prevádzke. Disponujeme úplne novými modernými strojmi - vyzúvačka s hydraulickými pomocníkmi pre bezpečné vyzúvanie a obúvanie aj veľkých rozmerov aj umývačkou kolies. Ceny sú v porovnaní s konkurenciou v BA priemerné, na úrovni ostatných menších pneuservisov. Momentálne máme ešte kopu termínov voľných, čiže každého prezujeme najneskôr do 24 hodín. Ceny na pneumatiky máme slušné, treba sa informovať.
Zdravim! Prosim Vas, potreboval by som si dat prevazit predne kolesa... Zavazia mi na nich trosku suchaju o brzdovy strmen... Mate aj tie supertenke zavazia? Kolko by ste si odo mna za to vypytali? (Jedna sa iba o vonkajsie zavazia prednych kolies).
[quote="juryjury"]Zdravim! Prosim Vas, potreboval by som si dat prevazit predne kolesa... Zavazia mi na nich trosku suchaju o brzdovy strmen... Mate aj tie supertenke zavazia? Kolko by ste si odo mna za to vypytali? (Jedna sa iba o vonkajsie zavazia prednych kolies).
Dakujem!!![/quote]
Ahoj, prosim konaktuj nás na tel čisle 0918 399 993, dohodneme si termín a určite niečo vymyslíme! ;)