... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

obchodna sekcia

CODE1
Autor témy
Auto: X5 , E70
Kraj: Trenčiansky

X5 - hlučné pneu

Streda, 12. Marca 2014, 12:16

Dobrý deň
Chcel by som sa spýtať? Mám X5,E70 ,včera som prezul zimné pneu na letné a tieto sú neuveritelne hlučnejšie ako zimné ,čo ma dosť zarazilo.Pritom na zimných pneu to bolo OK.Teraz neviem ,či mám skúšať povymienať kolesá medzi sebou,alebo je chyba v pneu/vzor má ešte cca 6mm,či som ich dobre nahodil,pretože na pneu je len označenie vonkajšej strany,to som dodržal ,ale nie je tam smer otáčania.Zimné boli 255/50 R19 a teraz letné sú 255/55 R18 ,čo je asi tiež zvláštne.Auto som už tak kúpil s takýmto obutím.
Ďakujem za odpoveď.

arna.pedros
Auto: BMW X5 E70 3d 285Ps
Kraj: Zahraničie

Re: X5 - hlučné pneu

Pondelok, 17. Marca 2014, 19:32

CODE1 napísal:
Dobrý deň
Chcel by som sa spýtať? Mám X5,E70 ,včera som prezul zimné pneu na letné a tieto sú neuveritelne hlučnejšie ako zimné ,čo ma dosť zarazilo.Pritom na zimných pneu to bolo OK.Teraz neviem ,či mám skúšať povymienať kolesá medzi sebou,alebo je chyba v pneu/vzor má ešte cca 6mm,či som ich dobre nahodil,pretože na pneu je len označenie vonkajšej strany,to som dodržal ,ale nie je tam smer otáčania.Zimné boli 255/50 R19 a teraz letné sú 255/55 R18 ,čo je asi tiež zvláštne.Auto som už tak kúpil s takýmto obutím.
Ďakujem za odpoveď.

No asi by to melo byt obracene 18" na zimu a 19"na leto

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný