... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

lukas111
Autor témy
Auto: E60 525i
Kraj: Banskobystrický

nezatvara dvere

Nedeľa, 16. Marca 2014, 10:21

cavte prosim vas mam taky problem.....ked chcem zavriet zadne dvere a máchnem snimi ako s prednimi tak sa dvere nezatvoria uplne viete co myslim ked sa zle zavru ...musich ich znova otvorit a máchnut nimi silnejsie prednimi dvera mi staci uplne slabo a zavru sa ako nic....neviete prosim preco sa tak zle zatvaraju? treba tam nieco namazat alebo co?

Užívateľov profilový obrázok
Rottwa
Kraj: Zahraničie

Re: nezatvara dvere

Nedeľa, 16. Marca 2014, 11:52

Aj mne to robilo na E39 po jednej zime, ked mi zmrzol zamok. Cely som ho rozobral a premazal grafitovou pastou a po dalsej zime to zas robilo, nedovierali sa. Bud do zamku zatekalo, alebo neviem. Sranda ze len prava strana :-k skus premazat tu zapadku v zamku, ale nie s WD40 lebo to vysusis a bude horsie.

lukas111
Autor témy
Auto: E60 525i
Kraj: Banskobystrický

Re: nezatvara dvere

Nedeľa, 16. Marca 2014, 15:01

ja mam skor taky pocit ako keby sa tam spravil tlak v kabine a ten nechcel pustit tie dvere dalej....ked som robil vo volve tak som si vsimol ze oni mali volake klapky ked som zavrel dvere tak tie klapky sa otvorili tym tlakom a on tadial unikol...samozrejme mal som to oddeklovane inak tie klapky nebolo vidiet....prave ma napadlo nechat jedny dvere do koran a tak skusit zavriet ci to nepojde :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 11 neregistrovaných