... všetko o BMW ...
skoki napísal:ak to ešte dotiahneš bude naozaj veľmi pekná e36![]()
Inak Ti nechcem brať ilúzie ale pokovenie okien nie je v súlade so zákonom. Zákon 464/20009 § 4 bod (4) Umiestnenie fólií, dodatočné tónovanie skiel a vykonávanie úprav zasklených plôch, ktoré majú za následok zníženie priepustnosti svetla, nie je povolené na čelnom skle a na predných bočných sklách vozidla na strane vodiča a jeho spolujazdca okrem zatemňovacieho pásu podľa odseku 3 písm. a).
skoki napísal:nie je to tak, pretože stále platí, že nesmieš spraviť žiadnu úpravu, ktorá má za následok zníženie priepustnosti svetla, čo zatmavená bezpečnostná folia samozrejme spraví...

brat vodicaky dozivotne ... nie za to, ze sa mu to stalo, ale za to, ze zdrhol !!! SurrendeR napísal:aha tak, to som sa nedocital , tak asponze tak :)
co si to vsetko odnieslo ti povie obhliadkar poistovne.. a skonci to na totalku - nerentabilnu opravu ako na vsetkych starych autach .
maniaczv napísal:takze ten chuj usiel ??? mne ked do 36 buchol chlap nechal my za stieracom cislo dal my 300euri zalohu a potom doplatil zbytok ked som mu doniesol fakturu takze som mal stastie ....
bajer88 napísal:
nie ešte raz opakujem neutiekol našťastie
a je to dôchodca ktorý sa skoro rozplakal že čo spôsobil takže som to nechal na poistku nebudem mu brat 400€ zo 400€ dôchodku :/ radšej počkám na poistovnu