... všetko o BMW ...
skoki napísal:ak to ešte dotiahneš bude naozaj veľmi pekná e36![]()
Inak Ti nechcem brať ilúzie ale pokovenie okien nie je v súlade so zákonom. Zákon 464/20009 § 4 bod (4) Umiestnenie fólií, dodatočné tónovanie skiel a vykonávanie úprav zasklených plôch, ktoré majú za následok zníženie priepustnosti svetla, nie je povolené na čelnom skle a na predných bočných sklách vozidla na strane vodiča a jeho spolujazdca okrem zatemňovacieho pásu podľa odseku 3 písm. a).
skoki napísal:nie je to tak, pretože stále platí, že nesmieš spraviť žiadnu úpravu, ktorá má za následok zníženie priepustnosti svetla, čo zatmavená bezpečnostná folia samozrejme spraví...
SurrendeR napísal:aha tak, to som sa nedocital , tak asponze tak :)
co si to vsetko odnieslo ti povie obhliadkar poistovne.. a skonci to na totalku - nerentabilnu opravu ako na vsetkych starych autach .
maniaczv napísal:takze ten chuj usiel ??? mne ked do 36 buchol chlap nechal my za stieracom cislo dal my 300euri zalohu a potom doplatil zbytok ked som mu doniesol fakturu takze som mal stastie ....
bajer88 napísal:
nie ešte raz opakujem neutiekol našťastie
a je to dôchodca ktorý sa skoro rozplakal že čo spôsobil takže som to nechal na poistku nebudem mu brat 400€ zo 400€ dôchodku :/ radšej počkám na poistovnu