... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

MoMo22
Autor témy
Auto: BMW e36 325tds
Kraj: Nitriansky

TDS .... ked sa ohreje divne klepe , piští turbo

Streda, 12. Marca 2014, 17:02

zdravím . mám 325 tds dal som kat off a aj egr ... takže zvuk je o dost hlasnejší a ostrejší takže som si to možno predtým neuvedomil :P ...... ked je motor studený tak pri výfuku to má taký rovnomerný zvuk ..... ale ked sa ohreje tak na volnobeh ked stojím tak to ide tak divne :P ako keby dvojtakt alebo také niečo ..... alebo až doslova ako starý zetor ...... čím to može byť??? zle nastavené čerpadlo? predvstrek ? alebo čo? :/ ....ešte jeden problém .... dnes som šiel a ked som mu vytal tak odfuklo z turba ..... od vtedy mi to tak ako keby piští nad 2000 otáčok .... chytá vzduch? zle zatiahnutá hadica z filtra?

Užívateľov profilový obrázok
Suit
Auto: BMW E61 535d
Kraj: Banskobystrický

Re: TDS .... ked sa ohreje divne klepe , piští turbo

Streda, 12. Marca 2014, 19:00

Najlepsie natocit na video zvuk motora... ale treba tocit dacim co to nahra kvalitne inak z toho nebude nic poznat.

Turbo pocut viac lebo si odstranil kat, ktory ho tlmil. Ale nie je na skodu prekontrolovat hadice.

patykonz
Auto: E36 325tds Touring

Streda, 12. Marca 2014, 19:26

to by si mohol fakt natocit...ked vypinas motor nezahrkoce nieco pri prevodovke? ja som mal ako kevby nepravidelny chod motora.chystal som sa menit zotrvacnik a ked bola dole prevodovka tak sme zistili ze tam je zlomeny gulovy cap a jeden silent odtrhunty pod prevodovkou.cap sa vymenil za novy ale silenty som objednal a auto nevydrzalo dalsie 2dni :) turbo pocujes kvoli katalizatoru ja som ho nedavno dal prec tiez a egr takisto mam zaslepeny takze to ti chybu nemoze robit....video video :)

MoMo22
Autor témy

Streda, 12. Marca 2014, 20:11

zajtra dačo skusim natočit .... a chalani to neni tým katom ..... lebo doteraz to bolo okey ale jebol som mu plný na dvojke a nakonci taký zvuk ako keby zapískalo .... a od vtedy to robí nad 2000 otáčok ..... prvé čo ma napadlo bolo či fakt nieje medzierka a ked si turbo taha vzduch z filtra tak to ide medzi a vydá to taký zvuk :P ..... no neviem ....zvuk jak keby máte kompresor pustený a zapcháte dierku prstom a potom to tak začne pískať :P také dačo

MoMo22
Autor témy

Streda, 12. Marca 2014, 20:14

a nie nezahrkoce nič ...a pri prevodovke už vobec nie .... zajtra skúsim prekontrolovať tie hadice a uvidíme :P

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných