Zdravím,
viem, že sa tu ohľadom tohto rádia popísali už pekné litánie, ale môj problém som tu nenašiel nikde, čiže preto by som sa chcel poradiť. Podľa toho čo som čítal by moje auto už malo mať rádio, ktoré prehrá mp3, keďže je z r. 2005 ale rádio je asi staršie, keďže mechanika cd s mp3 neberie. Skúsil som teda ten návod na výrobu AUX kábla, ktorý sa tu spomínal a ktorý stačí vzadu na rádiu napojiť na 3 piny a malo by to fungovať. Vyrobil som kábel, avšak po vybratí rádia som ostal prekvapený, že zadný konektor je trochu iný ako na obrázkoch z toho návodu. Hovorilo sa tam o rádiu do E46 ale myslel som si že business CD by malo byť rovnaké aj u mňa. Problém je ten, že vzadu, v pravom dolnom konektore je miesto 10 pinov, ako je na schéme, 12. neviem preto čo a kam napojiť a či sa to vôbec dá. Druhá vec bola, že do toho konektora bol zasunutý nejaký konektor s 2 vystupujúcimi káblikmi, ktoré som nezistil načo sú a pri fotkách z toho návodu bol ten konektor u chlapcov nepoužitý. Skúsim sa pozrieť do kufra, či to nieje príprava na CD menič.
Prikladám aj fotku štítku môjho rádia, al ak sa do toho rozumiete, rád by som Vás poprosil o radu ako a či by sa dalo poriešiť počúvanie mp3 v mojom aute bez nutnosti výmeny rádia a použitia transmittra. :)

skúšal som aj google ale ani po zadaní jedného z čísel definujúcich rádio som nič nenašiel, dúfam, že tu obchodím úspešnejšie