a meral si otvárací tlak?
(a ešte detail, keď meníš špičky dávaš do vstreku aj novú podložku? len aby si ten vstrek neodpálil, a samozrejme vždy novú medenú podložku aj na vstrek inak môže okolo závitu prepúšťať tlak)
inak reakcia na predošlé príspevky:
wmax, nemáš pravdu
ten vstrek ten zadrbaný na žlto, nie je z bmw, neviem či sa ti to podarilo dostať do hlavy, keďže ten závit je úplne iný, kým si niečo neoveríš tak to nepíš, alebo k tomu napíš že možno, alebo že to nemusí tak byť, aby potom niekto nedoplatil na tvoje dohady, nemyslím to zle
moja skúsenosť: motor z roku 1992 (prvá verzia tdska ešte tá čo mala EGR integrované do rúry od IC) vs. motor z konca 1997 (M51TU)
vstrek z jedného aj z druhého vyzeral rovnako, a ako som už písal tie vstreky som aj zamieňal a bez problémov tam išli
lebo som menil v e34 motor a dal som tam ten nový ale použil som starú elektriku tak som tam nahadzoval starý riadiaci vstrek ktorý sa od nového líši iba v tom že je tam iný šteker, a ten starý vstrek som bez problémov 2 prstami zakrútil do novej hlavy, ťažšie šiel posledný 1 závit keď sa to už doťahovalo na moment
takže tak