e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------
tak ale zasa niekto to tak ma, ze mensi obsah a mensia poistka v papieroch neviem ci by to volakto zistil""co si ty myslis o tom ?
na pohlad je to rovnake, takze tazko to zistia :)
e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------
konstrukcne je to ten isty motor, ale ked to chces bez problemov men m40 za m40, a tak dalej.
stk - myslis zeby sa hnevali tomu ze mas lepsie hodnoty nez su predpisane?
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
To chces skutocne 318i ? Nemyslim, ze tam bude az tak badatelny rozdiel. Pokial je ta vymena motora proste nutna, budis. Ale inak ti odporucam tam dat uz aspon M42 - M44 teda 1.8is, pripadne lepsie uz nejaky 6 valec (ale to uz by niekomu mohlo bit do oci a do usi). A dobre si zvaz ci sa ti to vyplati a nevyplati rovno zamenit za ine auto (pretaraj si to uz teraz s nejakou moznou rezervou, aby si sa potom nesklamal)
Ja mám ten istý problém,chcem meniť motor ale z BMW 316i M43 za 318i M43 napíšete mi tu prosím,čo tam treba vymeniť ked chcem motor meniť?Tuším že RJ motora a ešte čo tam treba,kedže motor je rovnaký?Ďakujem,posielajte správu
Cawte chalani no co sa tyka tej vymeny motora.Ja mam papierovo 316stku,motor je tam 318 M43 ja som to uz tak kupil.Spotreba cca 5.8litra.Ale mam tam riadiacu jednotku a vahu vzduchu z 1.6stky a tym padom asi aj sanie.Pohlad vyzera ako 1.6stka ale podla cisla motora je to 1.8smicka.Motory su tie iste aj diely pasuju alebo daju sa dopasovat rozdiel je len u zdvihu-ojnice su dlhsie.Ale to jedno proste dasa ja tak mam a auto jazdi.Je trochu sviznejsia ako klasicka 1.6stka.Ak niekto poradi ze ako tu vlozim foto tak aj poslem ako to vyzera ten motor
Ako hej v tom mas pravdu ja tam mam tiez virazene 1.8.Ale 1.8cka ma dlhsiu hadicu k vahe vzduchu ako 1.6stka a ja mam vahu vzduchu z 1.6stky a aj riadiacu taze aj kablovacku
S miesanim paliva nieje problem a uz som skusal polozit tam riadiacu jednotku z 1.8cky ale islo na pi.u,Len treba davat pozor na hadicky popripade vimenit lebo k niektorim zly pristup.A cidla tak isto aby nedoslo k tomu ako som mal ja zamenene cidla teploty za cidlo na olej.Neviem kto bol taky sikovny ale stalo sa inak ide pekne slape aj do kopca aj po rovinke.Spotrebovo je v pohode tah ma ok len asi niekde mam netesnost lebo niekedy po nastartovani skape ale potom ide
tiez si myslim ze to nema zmysel, jedine co si myslim ze by malo zmysel je m42/m44, to by tiez asi nezistili na stk najlepsie vymenit creva a vyskladat m44b21