Nedeľa, 2. Marca 2014, 17:27
my mame od minuleho leta kompakta a sme spokojni nadmieru. pre 2 ludi je to auto akurat. sikovne, zmestis do neho vela (clovek by bol fakt prekvapeny, ale je urcite praktickejsie ako trebars E36/E46 sedan bez sklapania sedadiel). my mame 325i 6valec, co je samozrejme ina jazda, ale aj s nasimi Tyrolskymi kopcami robim priemerku okolo 8,5l, co na to vozidlo nie je nic extra. Pri lahkej nohe cestou na SK a na vychod k rodicom som bol schopny urobit aj okolo 7 az 7,5l (nie tachometrickych, realnych!). Ked som behal tyzden po BA a okoli, dotankovanim na plnu mi to vychadzalo podobne ako u nas v kopcoch okolo 8,5.
EDIT: este som zabudol - dobre sa s nim parkuje, len si treba (rovnako ako na kupecku) davat bacha na otvaranie dlhych dveri :)
Dodge Durango 5.7 Limited Hemi LPG + Jeep Cherokee Limited V6 3.7 LPG + e83 X3 3.0 LPG
ex:
e46 320td, e84 X1 18d, Jeep Grand Cherokee WH 3.7, Jeep Cherokee Sport KK V6 3.7, e46 325ti, e36 323i, Fiat Stilo MWJTD, Fiat Fiorino, Mitsubishi L300, Lada Niva, Skoda Fabia HTP, Skoda Felicia