Piatok, 31. Januára 2014, 14:40
Nazdar chalani.. Mam problem z ktorim si neviem rady uz dost dlho a nic som ohladom toho nenasiel tak som sa rozhodol ze sa spytam ci neviete pomoct.. Kupil som bmw e36 320i bezvanos a vymenil som motor na 2,5 bezvanos a vtedy sa zacaly problemi.. dvojliter isiel pekne ziadnu chybu nemal.. vymenil som motor nastartoval 2,5 ku a motor vnechaval a sem tam strelil do sania.. volnobeh celkom drzal.. tak vymenil som sviecky, cievky, utesnil komplet sanie este na sacie potrubie som kupil nove gumicky.. skusal som vymenit snimac skrtiacej klapky, snimac vacky... snimac kluky som premeral je ok.. po tyzdni je to stale a stlae horsie.. uz teraz na volnobehu striela do sania furt... akonahle pridam troska plyn otacky vyletia asi tak na 4000-5000 potom padnu a motor skoro zdochne jak keby isiel na 3 valce iba... cudne je ked je v otackach tak vobec nevynechava motor pekne hraje.. akonahle pade na volnobech tak to je neznesitelne.. skusal som odpojit lambdu a bez zmeny... ale nechapem ako sa to mohlo pokazit len pocas vymeni motora tak samo... este jedna vec nove sviecky boli po dvoch startovaniach cierne komplet vsetky... uz som z toho na nervy a neviem co dalej... dakujem dopredu za rady.. ak sa nejaka najde sem snou.. diky :)