... všetko o BMW ...
voMacK napísal:Keby mi fizel povedal, ze mi da pokutu, lebo mi svieti DRL aj po vypnuti motora [co mi svietia a mam to tak od vyroby - vypnu sa az ked otvorim dvere] tak by som sa mu vysmial do xichtu a bud ho poslal rovno do pice, alebo sa ho opytal, ci chce svoje postupy ist obhajovat na MINV...
kks...vraj pomahat a chranit...
Mato35d napísal:zakon s tym ma problem nie ja...
ice.blade napísal:nikde nieje pisane ze musi denne svietit azked je motor v chode, musi svietit ked je spinacka v polohe umoznujucej chod motora... cize 2ha poloha... ked to niekto nechape je to jeho problem
voMacK napísal:No ja napr, ked mam svetla nastavene na "A" tak sa mi kruzky rozsvietia hned po odomknuti auta.
ak mam na "0" [a mam v iDrive samozrejme aktivovane DRL] tak sa rozsvietia az po stlaceni tlacitka...
ono da sa povedat, ze poloha "2" ci "1" je u mna diskutabilna, pretoze ja odomknem auto a len co stlacim START [s brzdou] tak sa auto ozivy a rovno aj startuje...
Mato35d napísal:Nestastnici...bavime sa tu o dodatocne namontovanom dennom svieteni,US denne svietenie a uz vonkoncom svietenie od vyroby s tym nema nic so zapojenim a nasou sprostou vyhlaskou...pokutovany bol nejeden pripad zial co poznam...
V scheme zapojenia ku svetkam je tiez pisane plus pol pripojit na napatie po nastartovaniiiiiiiii! mne to je jedno ci to ide po,alebo pred, zakon s tym ma problem nie ja...
Dokupim ten modul a bude po probleme,lebo vidim,ze tuto to k nicomu konstruktivnemu nevedie,zial...
Mato35d napísal:
Nikto sa neriadi reportazov! Treba vsak pocuvat co v nej hovoria...
Pokuty dostavali prave preto,lebo im to svieti aj pri vypnutom motore poloha 2....ziva skusenost...
Moduly,ktore sa dodavaju k drl presne toto riesia,ze sa svetla zapnu iba pri nastartovanom motore,to asi nebude koli reportazi tak riesene ze :)
Ok skusme sa drzat povodnej otazky...
TT-SIMIK napísal:Takže MensahService to napisal spravne z citacie....