... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
miraso napísal:Ahojte
nemate niekto skusenost s tym, ze teraz v zime nefunguje dobre dialkove na central? Mne sa niekedy stane, ze mi vobec ovladacom auto nejde zamknut, ale popritom odomkunut ide a aj kufor ide odomknut. Moze to byt tou zimou? Ci mam salbu baterku? Stalo sa to niekomu?
Dik
lovebmw napísal:no na našom aute robi presne to iste
crumar napísal:S prichadzajucou zimou to robi aj mne. Treba prejst vacsiu vzdialenost a potom to ide ako ma.
crumar napísal:Ked stlacas kluc, tak Ti preblikava dioda? Mne velmi slabo, takze v mojom pripade to bude asi iba baterka lebo druhy kluc ide v pohode.
chembos napísal:no baterka to nebude, presne tento problem mam aj ja na kluci a baterku som menil za novu a nic sa nezlepsilo, samotne tlacidlo na zamykanie auta ma na plosnom spoji rieseny tak kontakt, ze su tam cesticky ktore sa vlastne spajaju, a ked sa tieto cesticky casom vyderu, tak to robi problemi, v zime to ide asi horsie skrz stahovanie kovov vplivom zimi, a to by aj vysvetlovalo to ze ked auto dlksie ide, tak sa kluc ohreje v aute, alebo ako pisal miraso, ked isiel z prace tak mu to slo, lebo mal kuc pri sebe a bol ohriaty, no ako pal krat pobehal po vonku ta sa kluc schladil a prestalo mu to ist
to je len moj nazor, ale baterkou to nieje, a presne to co som popisal som si vsimol na mojom kluci
edit: a druhy kluc pouzivas menej?? btw je zachovalejsi?
miraso napísal:
a ked je teplo to funguje normalne?
miraso napísal:Ahojte
nemate niekto skusenost s tym, ze teraz v zime nefunguje dobre dialkove na central? Mne sa niekedy stane, ze mi vobec ovladacom auto nejde zamknut, ale popritom odomkunut ide a aj kufor ide odomknut. Moze to byt tou zimou? Ci mam salbu baterku? Stalo sa to niekomu?
Dik