Pomerančovy lak, příčiny jsou jasný slabej tlak v pistoli, pospichalo se, špatná teplota a to všechno rovná se odflaknuta práce Už sem si našel jinýho lakyrnika, takže ponaučení na laku a klempirine se nevyplácí ušetřit koruny vrátí se to Nevadí hlavně aby to už bylo jak má tohle je děs a pěkně me to se*e
BMW E36 328i
EX: BMW E39 528i EX: BMW E36 323i Coupe EX: BMW E34 520i
Tak presne tohle sem si uzil s celym autem, akorat sem si to dokurvil sam, takze sem mohl byt nasranej jen sam na sebe:D druhy auto uz dopadlo o neco lip, ikdyz bezvadny to taky zdaleka neni, ale u toho me to az tak nesere, svuj ucel to splnilo:) jinak cumim jak to bylo prozrany, na pohled to vypadalo lip jak to moje a mel sem jenom takovou povrchovku.. jo a na lemu vidim trochu chybicku jeste pred lakem.. nebo to zkresluje fotka?
jojo levá strana je nejhorší,řezal se tam lem a dodělavál se nový,takže nepasuje vůbec,je to propadlý atd. o barvě nemluvim,hold sem chtěl ušetřit a ted sem si vidělal všechno znova K tomu rádio přestalo hrát,když se daří tak se daří,to je jedno přes druhý Nervy v kýbli fuu,nedá se nic dělat jenom to už přetrpět a dávát do kupy
BMW E36 328i
jako co se tyče lakování a karosařiny si nevybereš, já jsem auto dávál na vyvařku, a lakování, ted prostě vím že vaření prahů a lemů se dalo zvládnout líp, aby to bylo nejlíp zahlazený.. to samé lak, dál jsem to lakyrnikovi a ten to odsral, prasknul mi kit na lemu, nedá mi to spat, druhej lem taky mi nepříjde úplně rovnej, nejradší bych vzal flexu, cely to odřezal a udělal znova
Tak koukám je nás víc co mělo stejný problém, ja nevím proč se hned nekoupil novy lem a nenavaril se, no to by se dalo ještě zkousnout ale ten lak už ne, nic méně bude se to řešit tohle mi nedá spát..
Rádio opravený, jak byl rozebrany kufr tak pouze kabel odpojen od zesilovače.
Dneska jsem zkoušel nahodit ccfl ae nevím proč,sral sem se s nima 2 hodiny nahodil na auto ale nějak se mi nelíbili víc než ty žlutý co jsem měl, tak nakonec sem je sundal líbí se mi to víc bez nich
BMW E36 328i
však ale já jsem si nenechávál tvarovat lemy z plechu, nechal jsem tam dávat komplet nové díly, akorát teda z drůhovýroby, ale podle mě není to úplně dokonalý protože se vařil plech přes plech viz můj příběh
však ale já jsem si nenechávál tvarovat lemy z plechu, nechal jsem tam dávat komplet nové díly, akorát teda z drůhovýroby, ale podle mě není to úplně dokonalý protože se vařil plech přes plech viz můj příběh
Jinak myslel sem můj případ že proč sem hned nekoupil novy lem. To je fakt ono když us se hrabes v originálu a.nahrazujes to nebo předelavas tak už to nebude ono
BMW E36 328i
tak auto u nového lakýrníka,bude se předělávát hlavně levý zadní lém a lak jak na střeše tak na obou lémech tak snad po druhý už bude v cajku Zatim bez fotek,není čas ani chuť dělat fotky když to bylo tak odflaknutý
BMW E36 328i
mne sa páčia tie čo máš teraz na aute ked budú love idem si aj ja také kúpiť na tú svoju hrču ale z týchto by som si vybral asi rondell 58 podla mna velmi pekné disky