Ja som mu to tiež hovorila len bol aj za mechanikom lebo ten si tiez daval plyn a ten mu povedal ze on by to tam uz nedaval, ze radsej nech to vymeni za octaviu alebo fabiu od roku 2000 hore a bude mat svaty pokoj a priatel nic insie nerobi len pise ludom ci to nevymenia, uz mi s tym lezie na nervy. To auto ma 3 tyzdne a ma asi 280 000 km aj s tym co stiahli. Teraz je priatel nahuckani ze uz to ma vela km a ze zachvilku sa pokazi motor tak nevie ci si ho ma nehat alebo nie.
Ak to má do práce 10 km tak načo chce do toho plyn? Nič v zlom, lebo ty zato zrejme nemôžeš, ale najskôr sa kupuje auto a potom sa riešia veci ako to auto budem využívať Toto je trochu na hlavu, teda nie trochu ale poriadne na hlavu.......
Ale nechodí len do roboty, chodíme aj inde skoro každý víkend. Len on chce na plyn a jemu je jedno či by to mal octaviu alebo golfa na penzin, tak či tak by tam dal plyn a ja som sa pýtala či sa oplatí dať do bmw plyn, nie že to má len 10 km do prace.
podla mna zalezi od kondicie motora a celkoveho stavu ten nabeh je dost velky ale ak motor bezi v poriadku musi spravit dalsich 100000 co sa na plyne vrati samozrejme ci tie kilomerie urobi za rok a pol alebo za 10 rokov. ale do 318 by som nesiel skorej 320i vlastna skusenost