... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

kacerufka
Autor témy
Auto: bmw e46 320d
Kraj: Prešovský

spojka

Utorok, 11. Februára 2014, 16:28

Nazdar otazocka mám asi pol roka vymenenu spojku komplet všetko a akosi začala smykat pri 3 a 4 to je citeľne ked dostanem auto do vykovu tak otacky hore ale to je tak všetko :( stretol sa s tym niekto ??? Dik

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Re: spojka

Utorok, 11. Februára 2014, 17:03

Kazdy sa stretol so smykajucou spojkou. Napis viac, popripade daj video. Na to, co si napisal, sa moc reagovat neda.

Aku si dal spojku, menil ju niekto zrucny, v akom stave mas zotrvak, ked nalozis auto, smyka to viac, kde ti zabera spojka, aj nejake ine prejavy to ma?

PS: ak by si potreboval, mam jednu zanovnu spojku komplet LUK na predaj, zalezi aky mas rocnik.

Užívateľov profilový obrázok
frostik
Auto: E46 320D
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 11. Februára 2014, 18:53

Polroka vymenena spojka , predpokladam ze si pred tym menil LEN spojku a zotrvak si tam nechal stary, teraz nastal asi ten jav , ze proste uz je v pecku zotrvak a vezie zo sebou aj spojku , ja som vymenil spojku , smykala ( nova ) tak som kupoval dalsi set spolu so zotrvakom a teraz vsetko slape , takisto mam zanovnu spojku na predaj .. <-- PM

Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS
Kraj: Žilinský

Utorok, 11. Februára 2014, 21:52

Presne tak ako pise
frostik
, ak si nevymenil zotrvak tak je chybny kus prave on. Mal som ten isty problem ako frostik, vymena zotrvaku problem vyriesila a tak isto mam na predaj zanovnu spojkovu sadu! :mrgreen: :lol:

frostik

Utorok, 11. Februára 2014, 21:55

Peters2 napísal:
Presne tak ako pise
frostik
, ak si nevymenil zotrvak tak je chybny kus prave on. Mal som ten isty problem ako frostik, vymena zotrvaku problem vyriesila a tak isto mam na predaj zanovnu spojkovu sadu! :mrgreen: :lol:

:)

inak spojkova sada DS Auto 460€ do 2 dni od objednania doma :), a zanovny zotrvak nekupuj , ani nejak repasovany , proste nespekuluj ak to auto mas rad tak to porob poriadne .., vymena spojky zotrvaku vo dvojici ccca 7h podla toho ako si sikovny , ja som to robil s kamosom , ziaden problem , vsetko slo hladko ... ak potrebujes poradit ozvi sa :)

Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS
Kraj: Žilinský

Streda, 12. Februára 2014, 07:38

frostik napísal:
:)

inak spojkova sada DS Auto 460€ do 2 dni od objednania doma :), a zanovny zotrvak nekupuj , ani nejak repasovany , proste nespekuluj ak to auto mas rad tak to porob poriadne .., vymena spojky zotrvaku vo dvojici ccca 7h podla toho ako si sikovny , ja som to robil s kamosom , ziaden problem , vsetko slo hladko ... ak potrebujes poradit ozvi sa :)

spojkova sada 460e? To aj zo zotrvakom :?: :shock:

frostik

Streda, 12. Februára 2014, 08:18

ano ano , aj zotrvak..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných