Zdravím všechny, před pár dny jsem objevil tenhle klub a viděl tu celkem zajímavý auta. Dneska mě napadlo, že bych si mohl udělat pořádak v mým topicu na 46forum a všech těch xyx stran dát do 1. příspěvku, ani si už nepamatuju co jsem vše dělal, tak se vrhnu do práce a dám jsem fotky s postupem času jak to šlo za sebou, ani nemám nějak zadokumentováno kolik jsem v autě proinvestoval, tak snad si to i připomenu
Jinak auto mám přesně 4 roky, bylo koupený 7.1.2010 a dělal jsem tam vše viz fotky, budu psát k fotkám a pak to shrnu ještě tady, ale teď si nevzpomínám
servis zde rozepisovat nebudu, nějak nic extra se nesere, takže se mění jen drobnůstky, nově je olej MOBIL 5w50 a nedávno koupeny brzdy zimmerman + ate ceramic - brzdí to obstojně
1.fotka auta když jsem ho přivezl před 4.lety, kupoval jsem ho od kluka z čr, který ho měl chvilku, on ho koupil od ženský z De, takže jsem celkem 3.majitel
Auto bylo exterierově bez M paketu s 18" alu styl 32
přišla 1.úprava, originál M paket 2 nárazník pro coupe + lak a černý splitry z verze CLUBsport

poté následovalo potáhnutí předface volantu
+ neorigo M řadička
fotka jen tak
následovala odtrhová hrana
a dodělání zbytku M paketu, M3 prahy + zadní packet nárazník s difuzorem
projížďka s kamarádovou m3
noční fotka
prodal jsem styl 32" a koupil originál styl 135 z e46
styl 135 jsem skoro hend prodal a koupil origo BBS CH v 18"
černá folie na chrom ledvinkách + na akvárku

na řadu přišel nový koncový tlumič REMUS, bohužel měl moc velký koncovky, ale hezkej denect zvuk, tak jsem ho nechal
poté sportovní filtr s odstíněním
mytí kol
přišla zima a já koupil 16" zimní + zatmavení bočních a zadního okna
interiér
výměna separátoru a hadic, velká bolest e46
jen tak
začalo mě štvát audio, CD měnič imrvére nefungoval, vypalováni CD mě nebavilo, hrálo to mizerně, proto jsem se rozhodl vyměnit repro + radio s USB, vybral jsem to, co nejvíce pasovalo do interiéru, lepší neorigo sehnat nešlo.Výsledek byl skvělej, občas mi i přišlo, že to hraje líp nebo stejně jak origo HK

jen tak
teď přišel na řadu diferenciál s poměrem 3,38 (origo 2,93) z 330i automat + face volant, auto je mnohem pružnější, ale 2.stupěň nedává už 100kmh
přišel čas na přešití volantu,manžety radičky, ruční brzdy + manžety a zakoupení origo M řadičky v perforovaný kožce

jen tak

jsem jel ze střelnice
jinak vyměněny lišty hliníková za origo packetový carbon
srazil jsem srnu, takže předek KO! proto jsem se rozhodl konečně koupit mlhovky,origo mřížku do nárazníku, tmavý blikny a červeně nalakovat splitry + noční focení
nedávno jsem prodal M řadčiku a koupil novou performance 5g, řadí se s ní fakt pěkně
16" jsem se zbavil a na zimu koupil 18" zimní gumy, je to paráda mít celej rok hezký auto
na řadu přišel taky motor, koupil jsem sání z M54 30i + nástavec pro klapku, úprava jako je u e36 sání z M50
k tomu laděný svody, M54 přední vykuchaný tlumič + bastuck střední tlumiš a roury pro spojování a koncovku

koncovky nové 76mm
a finále, fotka ze včera