Utorok, 11. Februára 2014, 19:02
No ja som kupil auto ked malo 180 000 s "podstivymi km" inak (280 000). Asi po mesiaci dvoch som spozoroval tento jav za studena akurat sa mi prejavoval az od nejakych 2000 otacok. Spravil som na nom 60 000km a nic sa nestalo no posledne som chodil po dialnici dost a spozoroval som, ze to zacalo robit o nieco silnejsie zvuky a uz je to od 1500 otacok.. ale ked sa zohreje po dlhsej jazde tak 10km uz ho nie je pocut iba minimalne.. Ja si myslim, ze je cas na vymenu.. Podla tachometra tam mam 245tisic a v skutocnosti je to 345tisic .. nejdem skusat kolko vydrzi.. mam pocit, ze to turbo si uz svoje odkrutilo..
Chcel som este napisat, ze nejazdim ako zavodnik.. a staram sa o auto.. niekomu by to mozno 60tisic nevydrzalo.
Este otazka na TT-Simika ak si to budes citat.. viem, ze mas dost vela skusenosti s BMW, kamarat chodi k tebe na servis tak ta vychvalil..chcem sa opytat, ze kolko ma zivotnost take turbo (viem, ze to zavisi od stylu jazdy a servisu atd. ale je podla teba 350 000km uz cas na vymenu? ) vdaka
predam
CCFL kruzky, invertory (aj po 1ks) (E46,36,39,38)
4-ramenny volant s airbagom (E46)
Volant z BMW F30 bez airbagu 2014 r.v. - ponuknite cenu
Spinac svetiel (E90)
Motorcek stahovania okna (E46) 10€
Prava krajna mriežka naraznika E46 (benzin) 10€
Narazniky na Passat B6 a audi A6 C6 (ak nahodou)
kupim
rameno stierača na (E46) vodicova strana
krajne plastove mriezky naraznika E46 diesel