... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
RACERMAN
Kraj: Banskobystrický

Re: zaujimava recenzia na kupu ojazdenej E90

Streda, 27. Novembra 2013, 14:06

Tiez som mal E90 325i sportove sedacky bez koze, dofukovacie...nemozem kriveho slova na to auto povedat.
Jedine mi boli tie sedacky kus uzke na chrbat ked boli dofuknute ale ako vravim vyborne auto ktore by som bez vahania zobral zas, ale uz v silnejsej motoriziacii.
E60 530d SILVER METALLIC, custom audio, video mod with wifi screen casting
Ex: E90 325i, E46 320d, CLK320, A6 2.8i, A4 2.6i, Passat 1.9Tdi 96kw, a vela iných
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD
Servis, diagnostika, kódovanie,...ISTA, DIS, INPA, NCS, TOOL32, WinKFP...
Čistenie klimatizácie interiéru ozónom

Trojec
Auto: BMW E90 - 320d

Streda, 27. Novembra 2013, 19:32

Športové sedačky sú super vec, neviem to porovnať s klasickými ale oproti iných áut, v ktorých som sedel sú vynikajúce :thumbup:
BMW E90 320d

tvaroh
Auto: Audi R8 quattro perf
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 16. Decembra 2013, 07:41

KejSi napísal:
s recenziou suhlasim, ale to auto by som kupil znova cez vsetky jeho chyby aj ked ich nieje malo... k tym sedackam by sa mali vyjadrovat skor ludia ktory maju skusenost s oboma- takze pridam tu svoju. Pred BMW som mal Boru- original sedacky Recaro aj s bedrovou opierkou, vyborne tvarovane, odjazdil som 100tkm. Potom som presiel na BMW ktore malo zakladne sedacky- totalne sklamanie ale po 40tkm sa konecne vozim zasa v sportovych aj ked bez bedrovej opierky co je skoda ale clovek predsa nemoze mat vsetko

ja som skusal oboje sedacky a moj poznatok, klasicke vyzeraju nechutne jak lavicka v 120ke
ale k veci, su ovela makssie hlavne sedak co je podla mna trosku blbe, horsia opora chrbta, ziadne bocne vedenie, kratke sedaky
najvacsim nedostatkom by som povedal ze je opora chrbta ktora je u sedadla pre mna najdolezitejsia, a asi bocne vedenie u 200konoveho auta je tiez dost potrebne

to uz aj octavia ma v zaklade lepsie bocne vedenie ako bmw co je dost hanba
KÓDOVANIE F a G modelov v BA
Diagnostika a reset servisnych intervalov BMW Motorrad 2017+

U11 plugin
G02 BMW X4 EX
G31 BMW 5 tourig EX
BMW S1000r dynamic+sport paket EX
F48 BMW X1 xdrive EX
F15 BMW X5 xdrive EX
F22 BMW M235i M-performance EX PRÍBEH review str.45
F10 BMW 520d Mpaket EX PRÍBEH
E92 BMW M3 LCI akrapovic evolution exhaust PRÍBEH
E92 BMW 335i Xdrive LCI Mperformance EX PRÍBEH
E91 330xd EX

getaway
Auto: e92 325iA N53
Kraj: Žilinský

Pondelok, 16. Decembra 2013, 21:43

S tymi sedackami zakladnymi je to pravda ale nie je to ziadna vada kto chce poriadne sedenie da si sportove a pocul som aj o problemoch 320d v urcitych datumoch ale to je asi tak vsetko. Maju tam zakladnu vybavu a potom sa cuduju ze interier nevyzera dobre. To ze podvozky vyzeraju ako po zaplave som este nepocul :D ani to ze materialy su lacne a palubovka vypada horsie nez e46 :) uprimnost sa ceni ale zda sa mi ze nejak prestrelili. Chcel by som od nich vidiet recenziu napr na A4 alebo Mercedes C v rovnakych rokoch co by hovorili o nich :D
BMW e92 325iA N53 2009 silber metallic, Hamann bodykit, (260k-Profituning), K&N in airbox, Eisenmann ESD exhaust

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife

Pondelok, 6. Januára 2014, 20:58

ak mozem ku sedackam

- mal som klasicke a vymenil som ich za sportove s dofukovanim bocnic. Na sportovych ma zacinal po par km boliet chrbat. Mam 190cm. Na klasickych ziadny problem

stydly
Auto: E91 320D 120KW
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 9. Januára 2014, 04:34

getaway napísal:
S tymi sedackami zakladnymi je to pravda ale nie je to ziadna vada kto chce poriadne sedenie da si sportove a pocul som aj o problemoch 320d v urcitych datumoch ale to je asi tak vsetko. Maju tam zakladnu vybavu a potom sa cuduju ze interier nevyzera dobre. To ze podvozky vyzeraju ako po zaplave som este nepocul :D ani to ze materialy su lacne a palubovka vypada horsie nez e46 :) uprimnost sa ceni ale zda sa mi ze nejak prestrelili. Chcel by som od nich vidiet recenziu napr na A4 alebo Mercedes C v rovnakych rokoch co by hovorili o nich :D

Tak se koukni na recenzy passatu , ta je myslim jeste daleko horsi :D
Jinak s tema sedackama to nemyslel nejak spatne, proste jen se mu zda divne proc si dost lidi pri porizovani nechalo obycejne sedacky, kdyz za ty sportovny byl tak smesny priplatek a navic kdyz sportovni BMW sedacky jsou z jednech nejlepsich sedacek v seriovych autech vubec...

http://www.auto.cz/video-recenze-ojetin ... i-b6-68498
BMW Diagnostika Pardubice
výpis chyb, živá data, kódování, aktualizace jednotek, aktualizace map .....
tel:722923332

nairam2

Streda, 15. Januára 2014, 14:08

Ta Recenzia sa mi vobec nezda, ja jazdim na sedan e90 7/2006 320 i manual a nevsimol som si nic take co tam vravel napr. o podvozku, motore, interier podla mna ako ma byt hned mi vsetko sadlo aj s obycajnymi sedackami...

To ja mam nieco ine? ako tam prezentovali?

200tis km menil som len sviecky (boli tam orig. BMW), olej, filtre, a LED diod osvetlenie vzadu. kupil som ho 180-tis km.

najblizsie by mali menit dorazy tlmicov, tesnenie pod bivan, capy, tycky, ale nie je to take nutne tvrdili v servise bmw pri obhliadke podvozku...

momentalne 215-tis km a to sa o chvilu rozpadne? a ja som ho chel navzdy si uz nehat.
Prílohy
DSC00337.JPG

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Štvrtok, 16. Januára 2014, 22:41

nairam2 napísal:
Ta Recenzia sa mi vobec nezda, ja jazdim na sedan e90 7/2006 320 i manual a nevsimol som si nic take co tam vravel napr. o podvozku, motore, interier podla mna ako ma byt hned mi vsetko sadlo aj s obycajnymi sedackami...

To ja mam nieco ine? ako tam prezentovali?

200tis km menil som len sviecky (boli tam orig. BMW), olej, filtre, a LED diod osvetlenie vzadu. kupil som ho 180-tis km.

najblizsie by mali menit dorazy tlmicov, tesnenie pod bivan, capy, tycky, ale nie je to take nutne tvrdili v servise bmw pri obhliadke podvozku...

momentalne 215-tis km a to sa o chvilu rozpadne? a ja som ho chel navzdy si uz nehat.

kilometrovy najazd ma len minimalnu vypovednu hodnotu, zalezi akym stylom, kde, na ake palivo a ako bolo o auto starane
moje ma 212 a na zdvihaku vyzera myslim rovnako ako po jednom roku prevadzky, sucho, bez hrdze, cisto
napravy su origo a su tuhe, menilo sa len ulozenie predneho stabilizatora a mozno aj tycky

duotone28
Auto: E91 / 320d

Piatok, 7. Februára 2014, 11:36

mik001 napísal:
zaujimave video,,ovori tam ze od 2007 maju 320d uz DPF a 177 koni, ja mam teraz vyhliadnute auto, je to 9/2006, cez vin decoder pise ze ma uz DPF ale 163 koni, kod motora M47/T2, tak je to ten liatinovy alebo hlinikovy blok ?

Pred faceliftom bol DPF za príplatok ako bonus, resp.čerešnička navyše pre hlúpych (spoznáš ho podľa výfuku, ak je rovný tak ho má, keď je jemne zahnutý dole, tak tam nie je). Potom Už bol sériovo. Tak isto sa navýšili aj kw.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných