... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
KejSi napísal:s recenziou suhlasim, ale to auto by som kupil znova cez vsetky jeho chyby aj ked ich nieje malo... k tym sedackam by sa mali vyjadrovat skor ludia ktory maju skusenost s oboma- takze pridam tu svoju. Pred BMW som mal Boru- original sedacky Recaro aj s bedrovou opierkou, vyborne tvarovane, odjazdil som 100tkm. Potom som presiel na BMW ktore malo zakladne sedacky- totalne sklamanie ale po 40tkm sa konecne vozim zasa v sportovych aj ked bez bedrovej opierky co je skoda ale clovek predsa nemoze mat vsetko
getaway napísal:S tymi sedackami zakladnymi je to pravda ale nie je to ziadna vada kto chce poriadne sedenie da si sportove a pocul som aj o problemoch 320d v urcitych datumoch ale to je asi tak vsetko. Maju tam zakladnu vybavu a potom sa cuduju ze interier nevyzera dobre. To ze podvozky vyzeraju ako po zaplave som este nepoculani to ze materialy su lacne a palubovka vypada horsie nez e46 :) uprimnost sa ceni ale zda sa mi ze nejak prestrelili. Chcel by som od nich vidiet recenziu napr na A4 alebo Mercedes C v rovnakych rokoch co by hovorili o nich
nairam2 napísal:Ta Recenzia sa mi vobec nezda, ja jazdim na sedan e90 7/2006 320 i manual a nevsimol som si nic take co tam vravel napr. o podvozku, motore, interier podla mna ako ma byt hned mi vsetko sadlo aj s obycajnymi sedackami...
To ja mam nieco ine? ako tam prezentovali?
200tis km menil som len sviecky (boli tam orig. BMW), olej, filtre, a LED diod osvetlenie vzadu. kupil som ho 180-tis km.
najblizsie by mali menit dorazy tlmicov, tesnenie pod bivan, capy, tycky, ale nie je to take nutne tvrdili v servise bmw pri obhliadke podvozku...
momentalne 215-tis km a to sa o chvilu rozpadne? a ja som ho chel navzdy si uz nehat.
mik001 napísal:zaujimave video,,ovori tam ze od 2007 maju 320d uz DPF a 177 koni, ja mam teraz vyhliadnute auto, je to 9/2006, cez vin decoder pise ze ma uz DPF ale 163 koni, kod motora M47/T2, tak je to ten liatinovy alebo hlinikovy blok ?