... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

TERMITKO
Autor témy
Auto: BMW E46
Kraj: Žilinský

zadne led lampy e46 predface ledkove -nefunguje blinker

Štvrtok, 6. Februára 2014, 16:33

TL-E4699-2D-KS-LED-RS.jpeg
TL-E4699-2D-KS-LED-RS.jpeg (254.7 KiB) 735 zobrazení
Mam e46 pred facelift a vzadu mam led lampy (predchadzajuci majitel)problem je v tom,ze mi na pravej strane prestal fungovat zadny blinker po rozobrati sme prisli na to,ze su tam za tapacirom nejake 3 kocky (asi menice napetia,odpory) a asi bude jeden k.o. problem je v tom, ze je to zaliate tym asfaltom cize nerozoberatelne... ma niekto skusenost s takymto problemom ako to opravit?
Keby to bolo neopravitelne chcel by som si kupit klasicke lampy,ale po faceliftove s tym bielim pasom v strede no tam je problem ten ,ze mi na nich budu svietit len vonkajsie casti a kufrove svetla nie ...
Ma niekto prosim vas skusenost,alebo typ na to ako to prerobit,aby to svietilo ako lampy na modely 2002 Teda ako cely pas aj kufrom?
DAKUJEM ZA PRIPADNU POMOC
Prílohy
e46-rear-bumper-ml-bkm.gif
e46-rear-bumper-ml-bkm.gif (58.82 KiB) 735 zobrazení

evilcody
Auto: E36-325TDSA Touring
Kraj: Trenčiansky

Re: zadne led lampy e46 predface ledkove -nefunguje blinker

Piatok, 7. Februára 2014, 12:53

Merat a porovnavat s druhou stranou. Meraj pred tou kockou, za kockou, porovnaj to s funkcnou stranou. Podla toho prides na to v com je chyba a mozes postupovat dalej. Vsetko sa da opravit, niečo lahsie, nieco tazsie.
odblok.EWS2 info cez SS.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní