... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Johnny-D
Autor témy
Auto: bmw x5
Kraj: Trenčiansky

Kúpa bmw X5 rada

Streda, 5. Februára 2014, 19:09

čaute páni,

nie ja ale osoba z môjho rodiného kruhu ide kupovať auto. Konkrétne X5ku je z CR takže auto je aj od susedov. Trošku sme pozerali a docela sa nám pozdáva táto ponuka.

Viem že je lepšie pozerať po facelifte kvôli prevodovke od čoho ide aj spotreba. Ale tuna je robený repas a auto vyzerá byť starané. Plus rozpočet je obmedzený ale tým nechcem povedať že nebude ako sa povie na banány:)))len si chce nechať na servis, život atď atď… nebude to jediné auto v rodine. Osobne tie zadné svetlá niesú až tak podľa môjho vkusu ale videl som aj horšie. Plus ako hovorím vyzerá byť starané… Benzín by pripadal do úvahy len 3liter, vyššie už je pass. Niesú to nejaký autíčkaris takže tvrdenie zatože má diesel menšiu spotrebu nemúsí znamenať všetko je u nich nevyvratitelné:))takže poprosím len k tomu autu…:)

Takže tu je tá ponuka. ďakujem za každú radu…

http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/x ... oFrom=list

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Kúpa bmw X5 rada

Streda, 5. Februára 2014, 19:16

Taketo auto nekupuj... este dosetri a pohladaj poface 30d 160kW, ovela lepsi motor a nizsia spotreba.

A na rovinu napisem, tie svetla, vratane prednych a napr. aj navi su cinske smejdy, budes sklamany ako to svieti, hra atd. Radsej si najdi ine, v dobrom stave,s original dielmi, aj ked drahsie... a napr.toto je povodne z IT, takze nema vyhrev kozenych sedaciek, co je velky minus... to ta bude mrziet...

BTW, a pri dovoze samozrejme rataj s drahsim prihlasenim...

Johnny-D
Autor témy

Streda, 5. Februára 2014, 19:31

Prave preto som všetko napísal v príspevku ale asi si ho nečítal:)))

Osoba je občanom CR. tzn žiadny poplatok za reg.daň
Peniaze sú ale niej e typ človeka čo uvažuje štýlom došetri 5tisíc a kúp poface. Proste na bežné jazdenie stačí aj toto:)
Auto nie je pre mňa..

To rádio som si myslel aj ja že je asi china..tie svetla neviem čo je za značku..

edit. tie sedačky sú tiež pre mňa osobne mínusom . Ale odpoveď bola v štýle že 4 mesiace z 12 to nieje nič hrozné plus podritník:)))

čo by som vypichol ak som správne pochopil je tam niečo ako webasto? predohrev motora?

PetoK
Kraj: Žilinský

Streda, 5. Februára 2014, 19:35

No ved hej, nevsimol som si to zostane v CR. Webasto tam samozrejme je, hned vedla motora, vidno to aj na foto...

Ale vsak kludne, nech urobi, ako chce... ja som len napisal svoj nazor...

Johnny-D
Autor témy

Streda, 5. Februára 2014, 19:44

PetoK napísal:
No ved hej, nevsimol som si to zostane v CR. Webasto tam samozrejme je, hned vedla motora, vidno to aj na foto...

Ale vsak kludne, nech urobi, ako chce... ja som len napisal svoj nazor...

a ja si ho cením :thumbup:

samozrejme ak tu budé každý negatívny koment tak to zreferujem že tudy cesta nevede…len som napísal o aké podmienky sa jedná.
je mi jasné že za 10-15tis by sa kúpila po face x5 lepšia v lepšom stave ale táká možnosť v príspevku nieje:))

Ide o to že tá X5 bude predface len sa jedná o to vybrať v peknom zachovalom stave. Myslím že taká existuje .A tiež si myslím že aj predface x5 urobí dobrú službu. Čoho sú dôkazom aj členovia tuna na bmw klube. to či predface VS poface je zase iná téma:)

Plus ešte toto sa mne osobne pozdávalo
http://auto.bazos.cz/inzerat/30870604/B ... -DIsel.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/31880621/B ... TAV-A1.php

Johnny-D
Autor témy

Štvrtok, 6. Februára 2014, 13:04

Nič dal som na rady resp. témy tohto fóra a poradil som že ten predface naozaj nebrať. Či už z technického hladiska alebo aj exterierového. O to horšie sa to bude predávať. Je na tom predface predsa len vidieť troška ten zub času…nakoniec sa pojde asi do lexusu is

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných