Vela noveho

,len cas nebol to tu zdielat,ale trosku pre upresnenie Upgrade vykonaný vo Februari:
-namontovane nezavisle kurenie komplet na DO
-zohnané skoro nezohnatelne tj M-sport volant pasujuci 1za1 s povodným tj tie co su do 3/2005
-dokoncena hudba Harman kardon+urobeny dekor dvier Piano black
-urobený komplet servis prevodovky,nový olej + nová vana s filtrom + urobena adaptacia
-vymenené silenty predných spodných ramien + čapy riadenia,nasledne nastavenie geometrie a ked som uz bol tam tak aj svetiel
-Mkové prahy este v stadiu lakovania,ale kym dojdem zaciatkom aprila domov na SK budu hotove takze sa uz budu nahadzovat
-a tento mesiac sa este chystam napojit a spojazdnit Samostmievanie aj vonkajsích spatnych zrkadiel,treba tam dokablovat 2+2 kable ku kazdemu spataku od vnutorneho,kedze predFL nemal do 9/2005 KGM tj prace o dost viac ohladom tejto problematiky,no nic nezvladnutelné
Fotky nejake mam samozrejme,dojdem posilky a podvecer to sem hodim,len to treba trochu prefiltrovat kedze som robil milion fotiek cez februar kedze som robil aj ine projekty,opravu Tiptronic prevdovky,komplet opravu jednej 630i cabrio a tam sa tiez dajake fotky robili,tak to musim vytriedit:)