... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Wilo-boy
Autor témy
Kraj: Košický

Dobijanie sviety ale vsetko je ok

Sobota, 1. Februára 2014, 21:51

nazdar mam e46 100kw .. po vybrati baterie mi zacala svietit kontrolka dobijania .. ibaze je vsetko ok dobija tak jak ma , regler je OK , baterka v dialkovom OK , poistky OK , skusal som aj druhu baterku novu a bolo to to iste , bol som uz sa premerat altnerator a vsetko je v poriadku ,,, co to moze robit ?? .....diky

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Dobijanie sviety ale vsetko je ok

Sobota, 1. Februára 2014, 23:18

Nemas odtrhnuty,resp.vypadnuty ten mensi steker na altiku ? Alebo ten kablik k nemu ?

Wilo-boy
Autor témy

Nedeľa, 2. Februára 2014, 09:06

vypadnuty nieje .. skusal som ten modry kablik nahradit inym ale nic ...... raz sa mi to uz davnejsie stalo vtedy som tiez ten isty modry kabel od altiku k budikom skusal menit tiez nic sa nestalo tak som dal spet stary ..a prestalo to svietit ... ibaze to fungovalo divne pretoze uz pri zapnuti zapalovania jak zhasinaju kontrolky tak zhasla aj baterka a to som este nemal ani nastartovane .... teraz som bateriu vybral z novu a opet to tak svieti

Užívateľov profilový obrázok
Lewelboss
Auto: M550d
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 2. Februára 2014, 09:40

..tak mozno budiky su zblbnute alebo K.O.
F10 M5
E46 330CD
E82 120D
F10 M550D
ex E60 535d Manual

Ride or DIE !

DDCpowerUP CHIPTUNING, Meranie vykonu...

Wilo-boy
Autor témy

Nedeľa, 2. Februára 2014, 09:57

budiky som skusal uz vymenit za ine a tiez to tam svietilo .. pls poradte niekto .. nemoze bit chyba v kabloch od altika ?? alebo niekde v kablovacke ??

Wilo-boy
Autor témy

Nedeľa, 2. Februára 2014, 12:19

takze teraz som odpojil konektor od alternatora .. a tak som ho nastartoval .. baterka zhasla ale este skor nez sa auto stihlo nastartovat resp. zhaslo to spolu z ostatnymi kontrolkami ... zapojil som ho naspet a tak ci tak funguje ze shasne z ostatnymi .... premeriaval som prechodnost kablov a prud vsetko ide tak jak ma.... ako je mozne ze raz funguje tak ze furt sviety a raz tak ze zhasne skor ..pritom je tak isto zapojeny ako bol ... bolo aj napojene na pocitac a neukazalo ziadnu vadu

evilcody
Auto: E36-325TDSA Touring
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 3. Februára 2014, 19:48

Moznoze ho budes mat niekde predraty a oprety o kostru, teda myslim ten modry. To znamená, ze ti vzdy zhasne. Ak mas moznost skus ho nadpojit a dat na merak. Ked nastartujes tak by si mal mat inu polaritu ako ked je v klude. Poprípade mrkni este lepsie na konektor co ide do budikov, ci su tam neni povytiahnute piny. Skus merat baterku ci dobija ked ten modry vytiahnes. Skuuusaj...
odblok.EWS2 info cez SS.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní