... všetko o BMW ...

Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL

bmwtt.sk

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: pomoc-e65 745i

Nedeľa, 2. Februára 2014, 21:14

Ja som neni 18r sopliak a nepotrebujem tu nikoho presviedcat,nic si dokazovat a uz vobec nie tebe. Mam velmi slusnu vybavu a to staci. To ze niekto ma rozum a nepotrebuje vyhadzovat prachy do vetra za zbytocne vysoku spotrebu,ako ty, radsej ani neriesim. Aj bohaty ale mudry clovek si to vie zratat a radsej da prachy do uzitocnejsich veci a nie do auta, ktore za chvilu nema ziadnu hodnotu. A to ze nemozes najst lacne a nadupane auto, hovori samo za seba... porozmyslaj, preco.
Naposledy upravil/-a PetoK v Nedeľa, 2. Februára 2014, 21:19, upravené celkom 1 krát.

jarol1
Auto: E66 760Li individual
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 2. Februára 2014, 21:18

Tak zjavne tu odvaha niekomu dosla. Svoje tvrdenie dolozit nechces takze nema ziadnu vahu. Hlavne ze mas podla seba vybavu aku nema 90% aut :lol: :lol: :lol:

PetoK

Nedeľa, 2. Februára 2014, 21:23

Pocuvaj, je zbytocne reagovat na tvoje hlupe nazory, ak chces dojdi sa presvedcit osobne, ak chces... ja tu nikomu nepotrebujem nic dokazovat a ak si si to pomylil s FB a pokecom pre deti, je to tvoj problem.

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 2. Februára 2014, 21:28

Garantujem ti ze E66/E65 v diesli je drahsia ako v benzine co sa tyka kupnej ceny jazdenky ten isty rok,vybava cca a km.....Moja stala jazdena 20000€ a benzinova 750Li co ju napr servisujem tak o 3000€.... a to je skoro full.....takze je to kus od kusu a riesit tu hadky nema zmysel....servisujem zhruba 20ks 7er a vybavi su da sa povedat rovnake....raz pride nalozena 750Li a potom zase 2003 E65 730d....napr tu spominanu 750Li uz pri 180000km zacina zrat mesacne 1L vody a a 3L oleja na vymenu...podotykam prvy majitel origo km.....

Hosi mier 7mickarom::))))
Naposledy upravil/-a TT-SIMIK v Nedeľa, 2. Februára 2014, 21:39, upravené celkom 1 krát.
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

PetoK

Nedeľa, 2. Februára 2014, 21:33

Tak, tak, mier...

ja som to napisal len preto ze ma vytacaju takito ludia ktori si myslia ze 5/6l liter atd. benzin je neviem aka vyhra... tie motory sa takisto seru a ked tam niekto este da plyn to zabije uplne. Mal som tu vela aut a na plyn to nikdy dlho poriadne neslo.

TT-SIMIK

Nedeľa, 2. Februára 2014, 21:37

Presne,pokial nieje ten plyn spraveny poriadne,tak si viac servise ako na ceste....tu 750li som buchal plynarom pol roka o hlavu,ze to auto na plyne nejde ani hovno,az ja moje naliehanie vymenili klientovi splynovace ze silnejsie a to len auto rok neslo ako ma a 2000€ stal do toho plyn.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

jarol1
Auto: E66 760Li individual
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 2. Februára 2014, 21:43

Na ceskom BMW klube je skusenost s E65 (745i, 750i) v plyne (snake, jarax) a nikto sa tam zatial nestazoval takze to urcite ide. To ze to nemoze robit kde kto je jasne. Ja s tym skusenost nemam takze to tu ani viac nebudem vychvalovat.

PetoK

Nedeľa, 2. Februára 2014, 21:47

Nazory tychto ludi vobec neber do uvahy, aj ked su to urcite machri a absolutne nic proti nim osobne nemam. Ich pohlad je velmi skresleny aroganciou Jarax-a, ktora bola nie jeden krat riesena na ceskych forach... [-X

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 2. Februára 2014, 22:08

Prepacte, ze sa do toho miesam, ale zastavam nazor, ze plyn v sedme je sedlacina... :oops: :oops:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

TT-SIMIK

Nedeľa, 2. Februára 2014, 22:45

Ja to zakoncim takto:

Ak niekto chce 7mu benzinovu z urcitym najazdom km,tak musi ratat z tymito polozkami ako to nikto neurobil:

Okruzok(strata vody)
Gufera ventilov(pofajcovsnie auta a strata oleja)
Alternator vodou chladeny(casto pri tomto motori N62 odchadza)

Ale ako pise vomacka ak niekto da do 7my plyn,tak vsetci vieme o com to je.Clovek chce vonu benzinu,z vysokym vykonom ale za jazdenie za par €!Mal som tu cest asi z 30 plynovimy autami a poviem len ze iba jedno auto nemalo z plynom problem,repektive malo ale este predtym co som ho poznal.Ak by še to mali brat z hladiska udrzby tak uz davno neplati ze benzin je na udrzbu lacnejsi,to platilo davno....dnes ked porovnam napr. 730d co sa moze posrat je trysky to vyriesim za 1200€ nove a mam 300000km pokoj,turbo za 500€ kvalitny repas a tak isto 300000km pokoj....podme napr. na 750i,O krurok od 500-1000€,gufera co viem tak chalani robia okolo 1500-2000€,kazdych 60000km sviecky,inducky odchadzaju jak na pase 50€/ks,skrtiaca klapka 400€ obcas,lambda sondy asi tak 8ks,2x disa, lamu sa lopatky....atd.....

Videl som tych 7er vela,ale poviem pravdu ze radsej urobim 10 dieslov ako 1 benzin co sa tyka aj servisnej narocnosti a to som neni zastanca dieslov.Mne sa na benzine paci zvuk,vona,rychle zohriatie,tichy chod ale ak by som mal kupovat benzin z najazdom km tak si to sakramentsky rozmyslim a poradim sa z niekym co o tom vie a preto sa tu hadat kto ma vecsi aj tak neoplati,lebo taky velky co ma kandidat na prezidenta nema nikto...:))))))

Mam kazdy tyzden klientov co kupia bezhlavo auto s potom behom mesiaca nasypu do auta 2000€ a to kolko krat este nieje koniec......ale nastastie existuju tu na sk aj vo svete kluby ako je bmwklub(moj druhy domov-ak je cas) a ludi informuju o zadrheloch v tomto automobilovom bmw biznise a ludia tu mozu najst info aj to co hladaju a preto zdavam hold zakladatelom tohoto napadu na sk.....viva bmwklub a celosvetovy mier vsetkym..:))))

Kua zas som sa rozpysal...:)))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

PetoK

Nedeľa, 2. Februára 2014, 22:51

Amen. :thumbup: :lol: :lol: :lol:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 2. Februára 2014, 23:14

a to sa tes Simicek az sa rozsiria takto eFka co ti bude chodit...
servisovat N63 alebo N74 - to si kup vzduchovku a jak nejake take auto uvidis, ze sa k tebe blizi tak rovno nabijaj a strielaj... :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 3. Februára 2014, 01:29

zasa sa tu hasterite na staru temu benzin, diesel a do toho este plyn. To su zabomysie vojny ktore nema cenu riesit, lebo kazdy si bude zastavat to svoje.
neviem ohodnotit dynamiku 745i a ani 730d lebo take auto som nejazdil ale viem porovnat tieto motory v e60 kedze jeden cas som vlastnil sucastne 530d E60 a zaroven 545i E60. Jazdil som na obidvoch podla toho ake kluce som rano pochytil do ruky ale moj subjektivny nazor je ze 45i je ovela pruznejsi a lepsi motor. Prve dojmy niesu hned ohurujuce, ale ked na 45i prejdes 400km a potom sadnes do 3.0d, je to citelny rozdiel. Nehovorim vsak ze 3.0d je zly motor, prave naopak. Ak by som riesil novu Fkovu sedmu, asi by som siel do diesela, ale to len kvoli tomu, ze to auto je tazke ako kurva a tam lepsie pasne diesel a jeho krutiaci moment. Ale na druhej strane 4.5i a 50i su podla mojho nazoru este ako tak posledne dobre benzinaky od bmw - atmosfery.
Co sa tyka spotreby, to je naozaj smiesne to riesit pri takych autach ako je 7er. Take auto nepatri do ruk chudnemu cloveku aj keby ho mal kupit za 500eur. Nakupna cena je len jedna polozka a dalsia polozka je udrzba takeho auta. Nic na tieto auta nie je lacne. Ani posrate malickosti. Hociaka hlupost nato stoji enormne prachy. Na 7er len posrata lista nad zadnu spz s osvetlenim pomaly 280eur, predne svetlo stoji na take auto viac ako ine lacne male ojazdene auto, tak co tu riesite spotrebu ??
Na 545i ma len oprava podvozku po zime kedy trebalo vymenit dve ramienka a spojovacku + prdne tlmice stala vyse 1000eur a to som diely objednaval strednu triedu a za nakupne ceny. Vymena vakuovej pumpy 300eur, vymena alternatora 400eur, vymena sviecok cievok, olej, posrate gumy na take auto vyjdu na 1100eur....., oprava prevodovky a hydromenica vo vlastnej rezii cez 1000eur atd.... a uplne bezna udrzba bez nejakych extremne drahych poruch - vsetko nenormalne prachy. To mam teraz riesit ze mi auto zerie 11litrov a nie 8? Ved to je smiesne..... Ak by to auto bolo bezudrzbove a netrebalo na neho nic platit, tak kludne by som bol stastny aj so spotrebou 20L. TO iste plati pre diesel, vsetko na neho je drahe, kazda hlupost.....
Inac este aby som sa zastal benzinu, motory 4.5i povazujem za velmi hospodarne, jednoduho nezeru vobec vela. Autom sice velm po meste nebeham (nato mam ine vozidlo), vacsinou okresky a dialky ale spotreba sa drzi na cca 10L. V meste by to urcite bolo podstatne viac, ale ak porovnam ze maly mercedes a150 (1.5L 70kW) mi v zacpatom meste kludne vezme 10ku alebo kamosovi trebarz honda accord 2.4L kludne cez 14, tak naozaj si nemyslim zeby 45i bol nejaky zrut. Porovnajte si ho s obdobnymi motormi od audi a vw, ktore zeru minimalne o 30-40% viac.
A este nieco, 530d E60 kludne vzala na dialkach 7.2 - 7.5L a po meste okolo 10L, takze az taky enormny rozdiel voci 545i to neni....... Samozrejme rozdiel je, ale nikto nemoze povedat ze dvakrat vacsi..... V E65 budu cisla trosku vyssie ale myslim ze u oboch motorizacii. Takze riesit spotrebu (rozdiel o max 3L) v autach ktorych nova nadobudacia cena je okolo 100.000eur je naozaj smiesne a majitelia novych aut asi naozaj toto riesit nebudu, len vacsinou tuto klubaci ktore si taketo auto kupili za desatinu tejto ceny. Je nato vsak jedoduchy trik - ak mam 7er co som kupil v bazare za 10tisic a riesim na nom ci zerie 9L alebo 12L -taketo auto nie je naozaj pre mna. :D
No a este by som chcel vediet kolko na tych vasich 7er nalietate..... Ked niekto z vas aspon 60.000km rocne, potom mate pravdu, aj spotreba potesi ale ti co sa pofurikujete 10tkm rocne, tam naozaj nerozumiem takymto reciam a nazorom :)))

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní