zasa sa tu hasterite na staru temu benzin, diesel a do toho este plyn. To su zabomysie vojny ktore nema cenu riesit, lebo kazdy si bude zastavat to svoje.
neviem ohodnotit dynamiku 745i a ani 730d lebo take auto som nejazdil ale viem porovnat tieto motory v e60 kedze jeden cas som vlastnil sucastne 530d E60 a zaroven 545i E60. Jazdil som na obidvoch podla toho ake kluce som rano pochytil do ruky ale moj subjektivny nazor je ze 45i je ovela pruznejsi a lepsi motor. Prve dojmy niesu hned ohurujuce, ale ked na 45i prejdes 400km a potom sadnes do 3.0d, je to citelny rozdiel. Nehovorim vsak ze 3.0d je zly motor, prave naopak. Ak by som riesil novu Fkovu sedmu, asi by som siel do diesela, ale to len kvoli tomu, ze to auto je tazke ako kurva a tam lepsie pasne diesel a jeho krutiaci moment. Ale na druhej strane 4.5i a 50i su podla mojho nazoru este ako tak posledne dobre benzinaky od bmw - atmosfery.
Co sa tyka spotreby, to je naozaj smiesne to riesit pri takych autach ako je 7er. Take auto nepatri do ruk chudnemu cloveku aj keby ho mal kupit za 500eur. Nakupna cena je len jedna polozka a dalsia polozka je udrzba takeho auta. Nic na tieto auta nie je lacne. Ani posrate malickosti. Hociaka hlupost nato stoji enormne prachy. Na 7er len posrata lista nad zadnu spz s osvetlenim pomaly 280eur, predne svetlo stoji na take auto viac ako ine lacne male ojazdene auto, tak co tu riesite spotrebu ??
Na 545i ma len oprava podvozku po zime kedy trebalo vymenit dve ramienka a spojovacku + prdne tlmice stala vyse 1000eur a to som diely objednaval strednu triedu a za nakupne ceny. Vymena vakuovej pumpy 300eur, vymena alternatora 400eur, vymena sviecok cievok, olej, posrate gumy na take auto vyjdu na 1100eur....., oprava prevodovky a hydromenica vo vlastnej rezii cez 1000eur atd.... a uplne bezna udrzba bez nejakych extremne drahych poruch - vsetko nenormalne prachy. To mam teraz riesit ze mi auto zerie 11litrov a nie 8? Ved to je smiesne..... Ak by to auto bolo bezudrzbove a netrebalo na neho nic platit, tak kludne by som bol stastny aj so spotrebou 20L. TO iste plati pre diesel, vsetko na neho je drahe, kazda hlupost.....
Inac este aby som sa zastal benzinu, motory 4.5i povazujem za velmi hospodarne, jednoduho nezeru vobec vela. Autom sice velm po meste nebeham (nato mam ine vozidlo), vacsinou okresky a dialky ale spotreba sa drzi na cca 10L. V meste by to urcite bolo podstatne viac, ale ak porovnam ze maly mercedes a150 (1.5L 70kW) mi v zacpatom meste kludne vezme 10ku alebo kamosovi trebarz honda accord 2.4L kludne cez 14, tak naozaj si nemyslim zeby 45i bol nejaky zrut. Porovnajte si ho s obdobnymi motormi od audi a vw, ktore zeru minimalne o 30-40% viac.
A este nieco, 530d E60 kludne vzala na dialkach 7.2 - 7.5L a po meste okolo 10L, takze az taky enormny rozdiel voci 545i to neni....... Samozrejme rozdiel je, ale nikto nemoze povedat ze dvakrat vacsi..... V E65 budu cisla trosku vyssie ale myslim ze u oboch motorizacii. Takze riesit spotrebu (rozdiel o max 3L) v autach ktorych nova nadobudacia cena je okolo 100.000eur je naozaj smiesne a majitelia novych aut asi naozaj toto riesit nebudu, len vacsinou tuto klubaci ktore si taketo auto kupili za desatinu tejto ceny. Je nato vsak jedoduchy trik - ak mam 7er co som kupil v bazare za 10tisic a riesim na nom ci zerie 9L alebo 12L -taketo auto nie je naozaj pre mna.
No a este by som chcel vediet kolko na tych vasich 7er nalietate..... Ked niekto z vas aspon 60.000km rocne, potom mate pravdu, aj spotreba potesi ale ti co sa pofurikujete 10tkm rocne, tam naozaj nerozumiem takymto reciam a nazorom :)))