... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
arachnid02 napísal:novy poznatok z dnesnej jazdy......
autko znova neslo nad 3000ot/min.....
zastavim, vypnem motor, znova nastartujem (asi po 2 min) a hopla....otacky idu nad 3000 a aj tah sa troska zlepsil....ale stale to nebolo ono....
arachnid02 napísal:asi to s tym nesuvisi....ale vcera som zapol kurenie a strasny smrad z vetrakov....ako vyfukove plyny.....
pri vymene filtrov som kabinovy nemenil....ale zo dna na den takyto rozdiel???
(auto slo velmi pekne....prekrocil som povolenu rychlost o 110 km/h.....
arachnid02 napísal:asi to s tym nesuvisi....ale vcera som zapol kurenie a strasny smrad z vetrakov....ako vyfukove plyny.....
Majki1 napísal:To bude len neaka somarina ako v mojom bawe.Ja som mal zalomenu podlakovu hadicku-vzdy ked som nahodil kryt,som ju zalomil a nemal som nastup vykonu-taka vykonova diera.(ja som zacal menit vsetko.podlakovy ventil(ten mam este doma-bol dobry),hadice,sanie som vycistil,aj klapky som dal prec zo sania,lebo boli na tom biedne a netrvalo by dlho,aby som mal broken motor,turbo som kukol,erg odpojil...)a nakoniec to bola jedna sku....a hadicka. Tem je tu hafo,ze co s tym.OD turba,cez erg,podtlak,palivo atd. Najkor diagnostika-ale poriadna a potom zacni riesit...
PeqpeK napísal:zeby prasknute zvody? pozeral si ich?
a tie podtlaky si pozeral?
co si vlastne bol schopny za tu dobu na tom aute okrem tych otacok pozriet???
to, ze ti otacky skacu o +-10rpm je uplne v pohode, keby ti skace rucicka tak je to ine
zacni uz konecne riesit to, co ti tu piseme
TT-SIMIK napísal:Na 320d zvody neprakali....)