... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
revenge158
Autor témy
Auto: BMW E39 530D
Kraj: Banskobystrický

Koženy interier - popraskaná koža . Ako ju zachraniť ???

Nedeľa, 26. Januára 2014, 16:55

zdravím vás hladal som podobné prispevky , taktiež som si pozeral ponuku produktu Letherson od Crumara, ktorý vizerá skvele ale radšej by som svoje sedačky odovzdal do ruk niekomu skusenemu avšak niečo nie moc drahe . Tak by som sa chcel opytat či nepozná niekto nejaku firmu prip. človeka ktorý mi zachráni moju kožu na sedadlach alebo aj vymenu molitanu v nich , a reči typu vymen interier si nechajte , su v elektrike a su jednoducho super . pripajam nejake foto, za všetky rady a tipy dakujem
Prílohy
IMG_0191[1].JPG
IMG_0190[1].JPG

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Koženy interier - popraskaná koža . Ako ju zachraniť ???

Nedeľa, 26. Januára 2014, 17:32

A co tak sa obratit priamo na crumara?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

ALAS
Auto: E39 525d
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 26. Januára 2014, 20:25

Z fotiek nevyzera byt popraskana, ale je hodne znecistena.

Ja som zaciatkom roka cistil kozu vo svojom aute a pouzil som tento balik od swisswaxu Leather care kit + Leather cleaner Forte je to silnejsi cistic ktroy v tvojom pripade bude urcite lepsi ako standardny cleaner, kedze mam oboje tak mozem potvrdit ze je naozaj silnejsi.
Mam aj pripravok od leatherson od crumara a ten sa na to nechyta takze odporucam investovat.

Ale priprav sa na to ze je to makacka a najlepsie je vybrat sedacky, rozobrat a tak ich cistit.

Ja som cistil zatial iba zadne, predne ma este len cakaju.
BMW E39 525d | BMW E39 540it 6q | Honda Accord (CH1) TypeR 2.2 VTEC | JEEP Cherokee XJ 4.0 | Mercedes Benz S204 200CDI

revenge158
Autor témy
Auto: BMW E39 530D
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 1. Februára 2014, 20:34

jararak napísal:
A co tak sa obratit priamo na crumara?

no kontaktoval som crumar-a a zistil som že farba na dve sedačky vyjde cca 100eur takže 200eur na všetky sedačky mi pride dosť , avšak tieto moje elektrické chcem za každu cenu zachraniť ! ale keby som s tou farbou mal viac skuseností a realnych postupov a vysledkov a opravilo by mi to tu kožu rad dám tych 200eur !

a nieje špinavá ale dopraskaná , čistič som skušal a len sa to zrohšilo hlavne na miestach kde su praskliny ukazoval som to chlapovi čo čistí kožu už niekolko rokov a ten mi tiež povedal že len prečaluniť alebo zafarbiť na novo že niesu špinavé , dik za odpovede a keby ste poznali niekoho kto s Lethersonom od crumara ma vlastné skusenosti dajte mi o nom vedieť rad by som to videl ako to vizera v reale :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných