Pani clio mala manzelka 1,6 16ventil 66kW. A verte ze uz ten motor vedel zacvicit s tou krabickou, co nazyvaju karoseria. Mam averziu voci francuzkym autam, ale ta V6 musi byt raketa, a vela ich u nas niet.
vela ludi nevie ze ta V6 je tak bodykitovana original preto tu asi je ale inak chcel by som sa povozit na tom aute kde motor huci zozadu a ide to ako besne :)
Hlavne to auto nema motor vzadu, ale v strede. Vzadu motor ma tak Shade 120
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
keby sme to brali z optickeho hlasicka v strede auta sedi clovek a motor je par centi za sedackami tzn presne v strede od vodica po zadny kufor cize jednoducho je motor v zadu
ono sa to tusim berie tak, ze pokial je motor pred zadnou napravou a sucasne aj pred prednou, tak je prakticky v strede karoserie aj ked je vlastne hned za sedackou... osobne som to auto nejazdil, ale chcel by som, musi to ist jak ujebane z retaze