... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Marcinko9
Auto: BMW E46M3, E34 525TU
Kraj: Prešovský

Re: PLASTI DIP Skusenosti

Streda, 25. Decembra 2013, 11:44

ahojte ano som spokojny aj zo sprejom hrubku som presne nemeral ale daval som 3 nastreky na R15 takze odhad hrubky je asi 2 az 3 milimetre a minul som na to 4 spreje a ako hovorim velmi som ich necistil a su ok a plasti dip drzi dobre a som spokojny .
Prílohy
20121006_170338.jpg

Užívateľov profilový obrázok
Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 30. Decembra 2013, 13:37

ja mam dobru skusenost s FOLIATEC pripravkom na elektorny - povrch je hladky a naozaj to dobre vyzera aj drzi

- akykolvek DIP ako nahrada laku auta sa mi to nepaci (nech si kazdy ale spravi svoj nazor)

jkk
Auto: E91 330xd
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Decembra 2013, 16:11

len prekopirujem to co som uz raz pisal v inej teme...striekal som si to sam, auto som pred cca mesiacom predal takze neviem ako sa mu dari teraz:

+ sakra sa mi to paci
+ chrani to lak pred skrabancami
+ lahsie sa to udrzuje - staci wapka
+ opravy sa daju pomerne lahko robit no 100% stav to uz nikdy nebude

a teraz druha strana mince...

- ak to chce mat clovek spravene naozaj dokonale tak musi vsetko co sa da demontovat (klucky, listy, drziaky spz, lista osvetlenia kufra) a vsetko kde to moze byt trochu namahane + vsetky konciace hrany ako kapota narazniky atd, nastriekat primerom ktory zlepsuje prilnavost, inak sa to casom zacne odlupovat...
- auto sa citelne aj ked nie extremne prehrieva, co bude mozno teraz v zime vyhoda...
- nech spravis cokolvek nevyhnes sa zodratiu tej gumy na prahoch kde nastupujes
- obrovsky pozor pri tankovani, palivo rozleptava
- po asi 3 mesiacoch som v stave ze by som musel prestriekat kufor ( odlepuje sa mi to od tej listy osvetlenia), predny naraznik (odlepuje sa mi to od jednej hrany), opravit prahy dveri lebo od noh to mam odkopane, opravit klucky lebo tam mam odlepene bubliny..nieco by zachranilo keby som hned vsetko odmontoval a pouzil primer no to sa nahodou nikde nespomina)
- a to som este neabsolvoval zimu....

suma sumarum, ten dip je fajn ale neexistuje aby vydrzal viac ako rok aby sa nemusel opravovat (opravovat kufor som skusal no dopadlo to zle, resp, nijako)...som na 80% rozhodnuty ze na jar pojde dole a ze dam opravit lak resp. celolak...ak to tak naozaj bude a nerozhodnem sa to spravit este raz a lepsie, tak na jesen budem davat na predny naraznik, kapotu a cast prednych dvery transparenty plasti dip ako ochranu proti kamienkom na zimu...

nikoho od toho neodradzam no treba si to dobre rozmysliet...

na jar chcem davat prelakovat kapotu, nasledne na jesen budem davat par vrstiev transparentneho dipu na kapotu a predny naraznik a na jar znova dole, inak by som ja uz dip na auto nedaval...

striekal som kamaratovi disky aj s primerom a drzi to tam paradne a vyzerat to na diskoch tiez dobre, tam je to tiez velmi dobre vyuzite lebo pripadny diskov je v original farbe lahsi...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Streda, 1. Januára 2014, 22:47

Marcinko9 napísal:
Cavte trosku prispejem svojou skusenostou na plasti dip mam elektrony na zimu este v starom laku a uz poriadne boli olupane ,nemal som cas to poriadne ocistit tak som to prebehol len drotenou kefou a odmastil a nastrikal v pivnici plasti dip na kolesa a mozem povedat ze uz ich mam nahodene druhu sezonu bez neakych uprav a musim konstatovat ze su bez problemov take ako na zaciatku ako som ich nastriekal proste drzia a nelupu sa mam ich na E34 ,takze sa nemozem sa stazovat a striekal som to len zo sprejom a nebadam ziadne poskodenia a autom jazdim kazdy den za akehokolvek pocasia takze asi tolko k tejto teme .ja som spokojny .

a daval si aj ten primer, alebo rovno iba sprej?

a ako to je s drobnymi nerovnostami povrchu? zamaskuje to, alebo ich skopiruje?

mam olupany lak na streche a su tam flaky tak rozmyslam ze to obslahnem ciernym dipom a hotovo...folia a lakovanie su drahe a pre mna uz neperspektivne
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

lulu991
Auto: BMW 330xd
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 2. Januára 2014, 09:14

Ja mam DIPom nastriekane zatial len ladvinky (chcel som to skusit ako to vyzera a ci to vydrzi) a drzi to skvele, sice som to prestriekaval asi dva alebo tri krat (nanasal som na zaciatku prilis hrube vrstvy, takze nebolo to velmi esteticky dokonale :D ), ale vysledok ma prekvapil. Mam to nastriekane uz asi vyse pol roka, ani umyvanie wapkou to neznicilo, ani sol na cestach, takze som spokojny...v lete skusim nastriekat aj chromove ramy okien :wink:

grinwi
Auto: BMW 530XI

Streda, 8. Januára 2014, 14:09

tvaroh napísal:
dufam ze ma nezabijete za zle zaradenie tak je to technicke pre mna :)

caute,
takze zaujimali by ma vase skusenosti s plastydipom, hlavne kvalita ked mate urobene cele auto ci je to porovnatelne s foliou resp. lakom, dalej trvacnost. A ak mate osobnu skusenost napiste aj cenu na vas model :)

dalej ak ma niekto skusenost s tym ze si to aplikoval sam na disky alebo podobne
tak keby sa vyjadril k aplikacii, ci je to komplikovane, ci to netecie ci neostali bublinky a podobne

diky

biela matna
Prílohy
999289_10200839409889529_583356874_n.jpg
999289_10200839409889529_583356874_n.jpg (59.74 KiB) 3384 zobrazení

tomike12
Kraj: Košický

Sobota, 1. Februára 2014, 03:36

dajte si do google tekuta guma kanada ktora sa predava za 50 eur 5litrove balenie .je to to iste len nasi podnikatelia to predavaju pod nazvom platidip za 160 eur.a to nehovorim ze polovica firiem poziva prave tuto znacku kanada ;) a zarobia na niekom 400 eur alebo aj viac

grinwi
Auto: BMW 530XI

Štvrtok, 6. Marca 2014, 15:46

vobec to nie je to iste...ani RACER DIP ANI PLASTI DIP.....U NAS SA TOTO PREDAVALO KEDYSI AKO GUMOASFALT

tomike12 napísal:
dajte si do google tekuta guma kanada ktora sa predava za 50 eur 5litrove balenie .je to to iste len nasi podnikatelia to predavaju pod nazvom platidip za 160 eur.a to nehovorim ze polovica firiem poziva prave tuto znacku kanada ;) a zarobia na niekom 400 eur alebo aj viac

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 31 neregistrovaných