Ja už len čakám na súdny deň keď pôjdem cez hranice určitej krajiny a tam bude zelený panák s palacinkou čo ma odstaví na kraj, že nespĺňam EU kvótu o ideálnom motore s objemom 0,9l s výkonom vysávača čo sú na pumpách. Takže si to prejdem na kolobežke
M2 s najvacsou pravdepodobnostou bude o rok a toto je akysi medzistupen medzi 135i s M-packetom a pravym eMkom. Samozrejme hovorim o M-performance, M-racing je okruhova zalezitost.
tak tak , oni sa proste musia zmestit do emisnych limitov vsetkych aut ktore produkuju , maju nejake normy a preto raz dojdu taketo kktiny. 720i je este luxus cara sak to ma az 4 valce , ale viete o tom ze o rok dva ma prist nastupca F10 51xi s trojvalcom? sa pripravte na trojvalec v patke bravo BMW
ked moze byt 4valec v X5...tak coze by nemohol aj v sedme :) o rok tu mame novu sedmu a ta stvorvalec pod kapotou mat bude isto... predpokladam, ze 2.5d nastupca F10 dostane pod kapotu 3hrnec.. zas neviem, co tu nariekate..nikoho z vas tu auto nikto nenuti kupovat...nijako sa vas to nedotyka priamo, ani nepriamo.. ale zas..ano..zapicovat si treba...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
treba si pri kupe auta stanovit nejake zakladne podmienky - napr. motor musi mat najmenej 6 valcov, 8 je samozrejme optimal BMW s menej ako 6timi valcami proste nie je BMW