... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Marose46coupe
Auto: BMW e46 coupe
Kraj: Prešovský

Re: Poznate niekto tuto e46 328i coupe?

Streda, 29. Januára 2014, 08:17

Kris12 napísal:

Nepišem ja, prečitaj si topic ktory bol založeny davno predomnou, tvoje auto sa tu rozoberalo davno predtym a prave ten TOPIC ma prehovoril aby som to auto nekupil. Tak nehovor že ja širim :) tych 2500 som ti napisal v nervoch za to že si mi nevedel poskytnuť informacie po telefone ( aspoň tie čo sa daju po telefone poskytnuť) ale miesto toho si radšej zatajil čo sa dalo a dufal že ho zoberem :)

Hej halo.....neviem kto co to tu rozobera ked auto bol pozriet jeden zaujemca z okolia RK ktory mohol mat najlepsi prehlad o aute (inac v tedy som mal cenu 4600 a on mi daval 4000 tak sme sa nedohodli/ a ked niekto dokaze spoznat technicky stav vozidla po telefone alebo cez e-mail tak to musi prid manik =D> ale vacssina z vas nema ani konkretne bmw a cita co sa pise po forach nez aby si prisli sami vyskusat auto....auto ani nepoznaju a mu robia zle meno

Kris12
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Re: Poznate niekto tuto e46 328i coupe?

Pondelok, 10. Februára 2014, 22:47

Pre doplnenie informacie pre všetkych potencionalnych zaujemcov o kupu tohoto auta: Toto auto malo 7.7.2011 305 000 km najazdených, odhadovať koľko može mať dnes je ťažke no trufnem si povedať že cez 400 000 už bude mať určite.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných