sorry nevšimol som si že už to nieje aktuálne, možno že si ju nechal, dosť ,,mrnčal,, že je s autom spokojný že to možno nechá synovi, lebo ešte ked som mu volal minulý týždeň ohľadom lpg ( má dobrého servisáka na plyn tak som chcel radu ) tak vravel že auto asi stiahne z netu a porobí nové fotky lebo staré sa mu nepáčili a bud ťo opäť dá na net alebo nechá doma že jemu je jedno, tak bohvie možno že to uvidíme časom, LPG tvrdil že nedal zapísať kvôli nejakému typovému schváleniu o kt. by musel požiadať a že nemal čas to vybavovať ale že to vie dať zapísať ale musí sa za tým behať, a nieje nikde ani vidieť že tam je plyn tak ho to nesralo a to že chodí po celej európe a nikdy žiadny problém ( za 3roky čo ho má nabehal 150tis km

) on mi všetko vykecával od začiatku a kupy auta až po dnešok :) čo tam všetko menil a tak no celkom v pohode chlapík.
Príbeh mojej/našej uvidíme možno časom, nebolo to moje rozhodnutie ísť po lacnejšiu ja by som bral v momente tu z MT, hádam sa nebude banovať
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
ale to je tak ked človeku nevysvetlíš že kupiš o pár tisíc lacnejšie ale možno do toho ten rozdiel nasypeš ak ten rozvod bude treba,podvozok , bohvie ako prevodovka atd atd ...