... všetko o BMW ...
tanner540i napísal:
Nemuzu se nezeptat, ale tohle je vazne cena za jednu vymenu oleje?
jakub.kukura napísal:Ahoj Viktor ,Ahoj Tanner,
ano bohuzial 9x10euro to mas za olej 90euro plus dobry filter je 25 euro to je 115 euro a praca ako pre mna 15 euro takze to nieje drahe![]()
ViktorDDD napísal:zaujímavé, pamätám sa na inzerát kde chalan na všetko prisahal že auto je vyservisované tip top že tam šli ťažké prachy, a bum, po kúpe 2000€ v riti
sice, keď vidím koľko si dal za olej tak sa nečudujem servisák ťa musel pekne stiahnuť . . .
ale inak, auto celkom pekné, hlavne disky sa mi páčia
rotwa - keď je pravidelne menený tak je to fajn olej do týchto motorov
Ahoj Tanner,
ano bohuzial 9x10euro to mas za olej 90euro plus dobry filter je 25 euro to je 115 euro a praca ako pre mna 15 euro takze to nieje drahe![]()
MEJOGSI napísal:A to si dosiel do UK na tom ? Si neohluchol?...pamatam si to auto dodnes ,zvuk hroza...
A to kde v PP prosim ta maju take ceny? Aby som vedel ,kde nemam servisovat.
Dik...inac asi by sa ti oplatilo kupit celu e39ku v UK a kopec veci poprehadzovat ,tu v UK ich je dost
tanner540i napísal:PS: Motor je uz M62TU nebo jeste bezvanos? Nikde sem nevidel datum vyroby.
tanner540i napísal:
Prave me to jen zajimalo, nechci rypat, kazdeho vec kolik sype do auta. Jen mi prislo ze by si mohl trochu usetrit.
Pro predstavu filtr Mann stoji cca 8e: http://www.autodily-cardo.cz/filtry-2/o ... -hu938-4x/
K tomu litr 5w-40 stoji necele 4e.
Kdyz delam nekomu na tomhle motoru olej, je to i s praci nejakych 50e v prepoctu. Ale chapu ze kvuli tomu nebudes jezdit za mnou do CR. To je skoro tretina tve ceny. 0w-40 je samozrejme trochu drazsi, ale taky zbytecny pro tento motor v normalnich podminkach (tam je to cca 6,5e za litr)
Do nekterych M62 davam v lete 10w-60 a pak ta vymena vychazi kolem 75e....
PS: Motor je uz M62TU nebo jeste bezvanos? Nikde sem nevidel datum vyroby.
jakub.kukura napísal:Prosim Vas ,
pomozte mi niekto zacalo mi trhat motorom ale je to nejaky cas povedzme pol hodky potom prestane a ked trha motorom tak na neutrali mi stoja otacky ale citelne trasie autom a raz zvuk motoro je ustaleny a potom strasne buble a nerovno chodi.