... všetko o BMW ...

Vladoo12 napísal:Chalani , podujal by sa niekto na takúto prerábku ?? Mal by som záujem :) Mám e60 Lci.. diky
 Chceš aj červené ručičky? Tzn. výrazne červené aj za denného svetla, viac než na fotkách, tam som použil inú červenú. Otočné tanieriky tempomatu a studených max.otáčok robím buď biele (viď. foto) alebo strieborné, pole studených otáčok žltou, čiarka tempomatu červenou. Podsvietenie oboch malých displejov medzi stupnicami sa dá zmeniť tiež (áno aj ten malý dvojfarebný). Môžem samozrejme namixovať čokoľvek, ako si kto želá
 Chceš aj červené ručičky? Tzn. výrazne červené aj za denného svetla, viac než na fotkách, tam som použil inú červenú. Otočné tanieriky tempomatu a studených max.otáčok robím buď biele (viď. foto) alebo strieborné, pole studených otáčok žltou, čiarka tempomatu červenou. Podsvietenie oboch malých displejov medzi stupnicami sa dá zmeniť tiež (áno aj ten malý dvojfarebný). Môžem samozrejme namixovať čokoľvek, ako si kto želá  

Peko68 napísal:aj ja sa hlasim o prerabku len podsvietenia E61

Falcon napísal:S tým problém nemám a vďaka za radu. Nepodnikám, robím to len vo voľnom čase a pre kluby. Ale ak ti to toľko vadí (a chápem prečo), tak sa zariadim ako ostatní.
Nechápem ale, že keď na SK celkovo sú nedostatkoví opravári elektroniky, tak sa tí zvyšní ešte budú do seba navážať a robiť ramená, narozdiel od CZ klubov, kde nemáme problém si "pacientov" preposielať navzájom medzi sebou podľa toho, kto má akú opravársku odbornosť a to hoci aj ku "konkurentom". Tuná je to celkovo iné... prosím láskavo nereaguj, idem sa zariadiť ako treba.