... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

sineDko
Autor témy
Kraj: Zahraničie

egr - vymena zátky

Štvrtok, 23. Januára 2014, 21:22

zdar.

v mojou aute je pouzity srob cislo 10. podla VIN mi 9 neponuka. bude problém ked namontujem 9? pripadne zaslepim 10? egr je odstavene takze mi z toho fuci smrad do motoroveho priestoru co spolu s kvalitnym prevedenim "klbov" na sanie do kabiny je skvela vec.

dakujem

Obrázok

starynovy

Re: egr - vymena zátky

Štvrtok, 23. Januára 2014, 22:27

Nebude to vadit, ale pokial tam stale mas tu podtlakovu banku EGR, tak si tu hadicku (vacsiu) mal nechat, vedie olej z toho EGR ventilu do skrine, bez nej ti to bude kvapkat na alternator.

sineDko
Autor témy

Piatok, 24. Januára 2014, 00:16

Celu tu banku tam mám. Ak hovoríš o tom čo je vidieť na obrázku a je tam zapojena tá hadica. Avšak sú tam dve koncovky. Na ktorú to má byt po spravnosti zapojene?

Nerozumiem však tomu čo hovoríš že bude kvapkat olej do alternatora. Akože olej čo sa dostane do sania (cez turbo inakade sa asi nemá ako) sa nejakým spôsobom vie dostať cez tu podtlakovu vec von alebo ako to mám chápať?

starynovy

Piatok, 24. Januára 2014, 01:14

Ma byt zapojena ta co je na obrazku, a do podtlakovej banky ide do toho hrubeho vyvodu na sirokom okraji zospodu. Ano olej prejde okolo tej hriadelky ventilu do tej banky a potom to je vsetko zatecene, skorsie verzie tam mali len dole dierku, a vsetko bolo zajebane, tato novsia uz ma hadicku ktoru chces vyhodit. :D

sineDko
Autor témy

Piatok, 24. Januára 2014, 08:47

Ok. Ďakujem za vysvetlenie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných