... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
SO-DEVIL
Autor témy
Auto: BMW 530DA
Kraj: Košický

Otazka..? Ake by boli prejavy upchatej podtlakovej hadicky?

Streda, 22. Januára 2014, 00:54

Zdravim. Ake by boli prejavy upchatej podtlakovej hadicky na BMW 530dA E39 99" ktora ide zo strany turba popri vahe vzduchu a napaja sa to do tej 3-redukcie. Co by to malo za nasledok? Moze mi to niekto vysvetlit? :P ako to tam pracuje?

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Otazka..? Ake by boli prejavy upchatej podtlakovej hadic

Streda, 22. Januára 2014, 01:08

Auto by ti neslo od spodu.....nemalo by co regulavat variabiltu turbiny......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

SO-DEVIL
Autor témy

Streda, 22. Januára 2014, 01:18

TT-SIMIK napísal:
Auto by ti neslo od spodu.....nemalo by co regulavat variabiltu turbiny......

V lete som mal tu hadicku prasknutu a nemal som po ruke nic tak som to spravil tak suflitkarsky s obycajnou hadickou tenkou na vodu...ktora sa casom splastila od teploty a mozno bola sem tam aj opchata....Potom mi zacalo preblikavat to DDE sem tam v nizsich otackach...Ked som pridal plyn kontrolka DDE vypla...moze to mat nieco s tym spolocne? Teraz to uz menim za poriadne hadicky. Ale ta kontrolka DDE blikala len uplne raz za cas...takze iba ci to moze byt aj tym DIKY :-k

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 22. Januára 2014, 16:09

Preco to najprv nevymenit za to co tam ma byt, a potom riesit ze blika DDE, nez salamunovat na fore, ze ci by to mohlo byt tym.. To je ako v 3er sekcii, 4 stranove vlakno o tom ze nevie odvzdusnit M52, od prvej strany mu radia, ze ma skontrolovat aj vodnu pumpu ked to vari, a na 4tej napise ze ju kontrolovat nejde, lebo sa mu nechce a da to do servisu.. Myslienkove pochody niektorych ludi tu vazne nechapem. Keby ta hadicka stala 110€, a 2h roboty tak som ticho, treba diagnostikovat co moze a co nemoze byt zavada, ale pri hadicke za 50cent a 10 minut roboty? Najlahsie sediet na riti za pocitacom, a tukat do klavesnice, filozofovat, a dufat ze sa to asi opravi samo. =D>

SO-DEVIL
Autor témy

Streda, 22. Januára 2014, 16:25

starynovy napísal:
Preco to najprv nevymenit za to co tam ma byt, a potom riesit ze blika DDE, nez salamunovat na fore, ze ci by to mohlo byt tym.. To je ako v 3er sekcii, 4 stranove vlakno o tom ze nevie odvzdusnit M52, od prvej strany mu radia, ze ma skontrolovat aj vodnu pumpu ked to vari, a na 4tej napise ze ju kontrolovat nejde, lebo sa mu nechce a da to do servisu.. Myslienkove pochody niektorych ludi tu vazne nechapem. Keby ta hadicka stala 110€, a 2h roboty tak som ticho, treba diagnostikovat co moze a co nemoze byt zavada, ale pri hadicke za 50cent a 10 minut roboty? Najlahsie sediet na riti za pocitacom, a tukat do klavesnice, filozofovat, a dufat ze sa to asi opravi samo. =D>

Uz je to vymenene a kazen som nepotreboval...A vtedy ked som to robil som nemal nic po ruke ine a ani nebolo nic otvorene a trebalo mi dorobit auto. Takze tak. Napisal si tu tolko toho ale odpoved na otazku si nedal...Sanujes mi novu temu? Chcel som vediet ci to mohlo robit aj to... :-s

csuka530d
Auto: 530d e39 touring2003
Kraj: Nitriansky

Streda, 22. Januára 2014, 20:01

starynovy napísal:

vidím že budeš další čo prispievanie na tomto fore vzdá :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

SO-DEVIL
Autor témy

Streda, 22. Januára 2014, 20:08

Mam rad vsetko vysvetlene polopate :D A vtedy ma nenapadlo ze to ta hadicka nevydzi SORRY no...

csuka530d napísal:

vidím že budeš další čo prispievanie na tomto fore vzdá :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných