... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
majky napísal:V utorok sa mi stala taka vec rano som nastartoval siel do prace zastal pri obchode vypol motor uz bol zohriaty a po nakupe nastupujem a nestartuje malo snahu ale nic.odstavil som auto na bok siel do prace poobede prisiel auto startlo.siel som domov medzitym asi 3starty a 4zas nic nechyta.tak som v robote vybral palivove cerpadlo napojil napriamo a ide.nakoniec sme prisli nato ze nesla stava do konektora napajania cerpadla vymenil som 2rele v predu pri okne auto slo 5-6 startov a opat ta ista chyba auto neviem NASTARTOVAT!!!! RADA?BMW E36 318i
majky napísal:ta vsetko je to zatial na.... dnes elektrikar poskusal co sa len dalo popremeriaval a doslo sa nato ze raz ide stava do palivoveho cerpadla raz nie .druha vec ze vybrane palivove cerpadlo napojene na priamo 12v sa toci šťava v konektore je ako nahle poskladam to spat raz startne a uz nic a zas premeriam šťava sem tam je v konektore sem tam nieje .uz som dnes dal aj novy motorcek na palivove cerpadlo no nepomohlo dvakrat startlo auto a opat nic.napojil som napriamo cerpadlo a opat nic.uz neviem co stym .rele je v poriadku spina ako ma len neviem asi ukostrenie na palivove cerpadlo hapruje asi len v ktorej zile to hladat kde?.inac som z kosic
majky napísal:ked aj padol tlak v palivovej sustave na zaklade coho zeby regulator tlaku paliva na rampe palivovej?a kostru som daval napriamo aj tak nefunguje a vyberiem motorcek dam na 12v a ide. vpondelok pride autoelektrikar pozriet nato tak uvidim lebo som JELEŇ z toho.