Mal som problem zo startom,auto pri chladnejsom pocasi zle startovalo auto triaslo, zavadu som vyriesil. Bola to odpalena riadiaca jednotka zhavenia :) tak uz teraz sa zimy nebojim :) To by ta jeblo aka mala k**otina vie dojebat cele startovanie.
Pri vymene RJ sa kontrolovali aj Zhavice vsetky v poriadecku zhavia jako nove. a zaroven som vymenil aj filter odvetravania motora :)alebo inak separator oleja ci ako sa to vola
skoda ze ich je cez den tak slabo videt neviete niekto ake by bolo aj cez den vidno ale nehcem ziadne biele alebo niake rajda zlte ale chcem zachovat origo farby:) za kazdu radu ale koment budem vdacny
hej, ale to uz je celkom asi slusna palka, lebo vraj treba kupovat aj novy lichtmodul a tym padom asi aj zadne svetla..neviem.,.spytaj sa skusenejsich.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
hej, ale to uz je celkom asi slusna palka, lebo vraj treba kupovat aj novy lichtmodul a tym padom asi aj zadne svetla..neviem.,.spytaj sa skusenejsich.
OMG to mozem rovno predat a dolozit na FL cele auto
A tie modre by sa dali aj na moj model ? coby boli dobre viditelne a pouzitelne ako denne svietenie ??