... všetko o BMW ...
voMacK napísal:
Kks tak fak to to ma vetranie sedaciek a aktivne opierky od vyroby na zakladnych sedackach..to vidim prvy krat v zivote.
bruno75 napísal:Je to samozrejme indi-vindi, ale mne osobne na nom vadí tá folia, ďalej že napriek všetkému sú tam stále základné sedačky a v neposlednom rade, že to nie je LCI.
Ak prechádzaš z E46 330xd, tak spotreba a ten výkon len na zadku ťa asi spočiatku prekvapí
bruno75 napísal:so spotrebou urcite k horsiemu![]()
v krutaku velky rozdiel nebude: 410 Nm (E46 330xd) vs. 450 Nm (E60 545i), len tan vykon je "trosku" inde (neviem ktory model E46 mas, ale podla vsetkeho tam nemas viac nez cca 200k (mas bud 135 kW alebo 150 kW)), ta E60 545i ma 245 kW a ked si bol doteraz zvyknuty na 4x4, tak tych 333 k na zadnej naprave Ti asi zo zaciatku trochu pozameta zadkom...![]()
samozrejme V8 + dobry vyfuk = symfonia pre usi...
LCI nie je len kozmeticky facelift svetiel a kompletna zmena interieru, ale hlavne nove motory, zvysenie vykonu, lepsi iDrive a vychytanie roznych much, ktorymi trpi kazde auto po zavedeni do vyroby - samozrejme je to ina cenova hladina...
ale LCI model uz nie je 545i, ale 550i s objemom 4,8 l a vykonom 367 k
voMacK napísal:Tu 545i som dnes rano stretol v TN [stretol som ju prvy krat]. A musim uznat, ze v tej cervenej folii to auto vypada teda pekne na picu.
celtic7 napísal:tak bude si treba na to este par mesiacov zvyknut, potom ju dam dole lebo uz je ta 545i moja