... všetko o BMW ...

Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL

reklamne predmety bmwklub.sk

Dzubo24
Autor témy
Auto: E65
Kraj: Trnavský

BMW E65 Zvláštny zvuk

Nedeľa, 12. Januára 2014, 22:03

Caute klubaci vedeli by ste mi pomoct auto mi vydava tento zvuk . Jeden den ten zvuk ide cely den nekedy vobec ale stane sa aj ze raz ide raz nie . Dakujem za vsetky rady.

Aby som upresnil je to 735 I

Užívateľov profilový obrázok
Rottwa
Kraj: Zahraničie

Re: BMW E65 Zvláštny zvuk

Nedeľa, 12. Januára 2014, 23:28

Skus trocha viac opisat symptom.

Odkial pocut ten zvuk ? (motor a ktora jeho cast, prevodovka, ...)
Kedy pocut ten zvuk ? (volnobeh, pri zaradenej 1, 2,..., pod plynom, pri brzdeni...)
Pri akej teplote ho pocut? (za studena, za tepla, ked je vonku pod nulou, ...)
Kedy si ho zacal pocut ? (po vymene oleja, po vymeme kladky, po natankovani,...)
Vies ten zvuk reprodukovat ? (ked urobis toto a toto, tak vtedy ho vzdy pocut...)

Dzubo24
Autor témy
Auto: E65
Kraj: Trnavský

Pondelok, 13. Januára 2014, 00:53

Z prednej casti motora , ked to huci tak na volnobehu tak mierniejsie a ked pridam plyn tak intenzívnejsie . robi aj za studena aj za tepla (teplota to neovplyvnuje.) a robilo to aj pred vymenou oleja a po vymene oleja a sviecok to prestalo ale asi cca za tyzden to zacalo znova hucat.
Rottwa napísal:
Skus trocha viac opisat symptom.

Odkial pocut ten zvuk ? (motor a ktora jeho cast, prevodovka, ...)
Kedy pocut ten zvuk ? (volnobeh, pri zaradenej 1, 2,..., pod plynom, pri brzdeni...)
Pri akej teplote ho pocut? (za studena, za tepla, ked je vonku pod nulou, ...)
Kedy si ho zacal pocut ? (po vymene oleja, po vymeme kladky, po natankovani,...)
Vies ten zvuk reprodukovat ? (ked urobis toto a toto, tak vtedy ho vzdy pocut...)

Užívateľov profilový obrázok
Rottwa
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 13. Januára 2014, 06:38

Natoc video ked to robi a ked to nerobi. Popritom ked to budes robit, skus zobrat drievko a prikladat na rozne casti motora, ci neucitis nieco uvolnene alebo ci sa zvuk nezmeni pop rilozeni. Hlavne treba pocit rozdiel ked to robi a ked nie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní