... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
TT-SIMIK napísal:Vzdy je zapisana chyba,aspon nakazdej X5 co som robil......v 90% pripadoch je kompresor na odchode....
mitocross napísal:
Plati toto o zapisanych chybach aj pre E70? Obcas mi zasvieti "Dynamic Damping Control Failure". Po restarte zmizne/ziadnu chybu nevykazuje a neobjavi sa niekolko dni. Auto funguje normalne.
Predpokladam, ze prave pri navsteve servisu sa to neobjavi ani nahodou...
kačo napísal:najskor mech na odchode, pri diagnostike by ti to mali vediet precitat
mitocross napísal:Davam update situacie s "Dynamic Damping Control Failure":
TT-SIMIK zistil, ze pravy zadny tlmic niekedy nekomunikuje/ neposle spravu o stave. Je podozrenie na zle kontakty, pretoze to robi nepravidelne, aj ked teraz coraz castejsie. Samozrejme uradoval zakon schvalnosti - ked sa auto dozvedelo, ze ide do servisu, tak neprejavilo chybu ani za svet![]()
Dalsi postup bude kontrola kontaktov v okoli tlmica resp. vstupov do modulu.
Update2: Chyba bola v tych kontaktoch - dva kable z tlmica idu do "krabicky" za podblatnikom. Tam to nedrzalo poriadne a bolo to vystavene nepriazni pocasia. Dalo sa to opravit len s izolepou, ale dal som radsej aj novu krabicku (je to len terminal, nie modul) a nove nadstavenie a zaizolovanie kablov.
Ahoj nechcem zakladať novú tému, už došlo aj na mňa občas mi vyhodilo "Dynamic Damping Control Failure", no teraz už skoro stále po štarte. Diagnostiky píšu: Podvozok - VDM /Riadenie vertikálnej dynamiky/ DTC (chybový kód) Popis D76A - Neznámy chybový kód. Skúsil som dnes pozrieť tie kontakty čo si spomínal, vpredu som ich našiel v tej krabičke no vzadu neviem nájsť tu krabičku. Chybu zmažem no po štarte znova nabehne. Dík.